Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: AVC +ALZHEIMER
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua, caut medic neurolog pentru consult, evaluare si stabilirea medicamentatiei (contracost) pentru o batrana de 79 ani, netransportabila, cu AVC si posibil Alzheimer sau dementa, la domiciliu (Palanca)aflat la 20km. de Bucuresti pe A1. Daca este necesar asigur transportul medicului.[/b][/font][/size]
Chemati o ambulanta privata.
multumesc, dar ambulanta nu ma ajuta cu nimic, daca nu stiati ei nu au medici de specialitate pe ea ci doar asistenti sau cel mult medici de urgenta. Aici nu ne dam cu parerea sa ne bagam in seama, numai unul se pricepea la toate care a fost impuscat.
A fost internata anterior pentru AVC? Daca nu, ar fi bine sa incercati o internare la spitalul Obregia sau la Bagdasar-Arseni, unde i se pot face un CT sau RMN si alte investigatii necesare pentru a stabili un diagnostic corect.
Sanatate
Foarte bine. Insa parera mea este ca aruncati banii degeaba pe medici la domiciliu. Cel mai ok este sa chemati o ambulanta privata care o sa transporte pacientul "netransportabil" la un centru medical, unde o sa fie vazut de un medic specialist, unde i se pot efectua analizele specifice, unde i se poate pune un diagnostic si recomanda un tratament.
URL de referinţă