Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Pata si rana pe penis
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua, de 4 zile mi-a apărut la îmbinarea dintre penis si "cap" nu stiu cum sa ii zic altfel, o rana mică, urmând ca astăzi sa vad ca imi apare si o pata pe "cap" ultimul contact sexual l-am avut acum o săptămana cu prietena mea, relație stabilă de 2 ani. Pana acum am mai avut o problema amândoi acum jumătate de an. Am fost infectați de la l toaleta cu candidă, ne-am tratat si a trecut. Țin sa precizez ca de data asta doar la mine este problema, va las o poza ca sa vedeți ce si cum http://m.imgur.com/a/ZKMJF Ce pot face in acest caz? Un tratament...orice.
Cel mai bine este sa mergi la un dermatolog. Poate fi o ciuperca la nivelul glandului. Rana poate fi din cauze mecanice. Pana la un diagnostic ar fi buna o pauza in relatiile sexuale si o igiena intima deosebita.
Pai si aceasta ciuperca, de unde a apărut având in vedere ca partenera mea nu are nimic. Am fost la farmacie si am cerut o medicamentație, i-am spus ce v-am spus si vouă aici si mi-a dat tetraciclina ATB sau ceva de genul si mi-a spus sa iau 7 zile si daca nu imi trece sa ma duc la un control. Aștept astea 7 zile urmând tratamentul sau trebuie sa merg de urgenta la doctor?

Si acea rana cat mai durează pana trece? Inițial a fost doar rana, azi a apărut si acea pata.
Cum sa iei antibiotic fara un diagnostic confirmat de un specialist?? Ar fi o mare prostie. Poate sa fie o simpla eroziune in urma unui act sexual. Ciuperca poate fi luata nu numai de la partener, ci din multe alte locuri, wc-uri, piscine, maini care nu au fost spalate corespunzator, etc. O candidoza poate fi mai greu observata in lipsa unui examen al secretiei vaginale.
URL de referinţă