Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Intoxicatie aluminiu
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Tineam o cura cu argila pt rezolvarea unor probleme medicale dar aparent din dorinta de a-si vinde mai multa mi-a dat o schema de tratament mare si m-am ales cu o inxocatie cu aluminiu(piele uscata pe fata, eczema pe mana, dureri de cap si oboseala). Am oprit de tot consumul ei. Beau suc de sfecla rosie si iau 2 linguri de catina sub forma de fruct seara(fara miere) pt continutul bogat de vitamina C si alte vitamine. Ce alte pastile din plante sau alimente chiar ar fi recomandate sa scap mai repede de acest metal ?
Excesul de aluminiu mai poate fi tratat cu produse bogate in sulf, cum sunt ceapa, fasolea, usturoiul, cu alimente ce contin multa vitamina C (ai spus catina care e foarte buna), bitamina B1 si glutation. Foarte eficienta in dezintoxicare este si spirulina combinata cu usturoi sub forma de capsule sau natural.
Cred ca ar fi cazul sa iei legatura cu un specialist in toxicologie pentru niste analize serologice si o schema de tratament pentru eliminarea mai rapida a acestui metal destul de nociv pentru sistemul nervos si creier.
Sanatate.
Daca iau spirulina hofigal 1000 mg, chlorella si Liv52 e bine? Tin sa precizez ca scaunul are culoarea verde (mai mult ca sigur de la spirulina )intrepatruns prin el cu mici portiuni de culoarea grena un pic metalic. Dupa fiecare eliminare a acestuia am o stare imediata de bine.

Daca stiti alte firme de spirulina, chlorella sau hepatoprotector bun va rog precizati. Este eficienta spirulina si chlorella in cazul rinichilor? Multumesc
URL de referinţă