Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: amorteala brat sting si fata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara , am si eu niste dubii in privinta sanatatii mele si nu stiu unde asi putea sa caut raspunsuri de acea am ales acest forum , de vreo citeva luni am niste stari foarte proaste lipsa de aer dureri in piept ,atacuri de panica lucruri cu care m-am obisnuit putin dar de o saptamina au aparut niste amurteli la mina stinga si fata tot partea stinga , am facut ekg si un rmn la cap si medici miau zis ca este totul ok plus analize singe , sunt in strainatte si nu stiu ce sa mai fac amurteala asta dispare doar noaptea dupa ce ma trezesc apare iar puteti sa imi dati si mie niste sfaturi va rog . multumesc
E o problema generata dupa toate probabilitatile de o leziune a unui nerv. E posibil sa fie cauzata de o problema la coloana cervicala, ca urmare a unei hernii discale sau unui traumatism pe care l-ai suferit cu ceva timp in urma. Trebuie sa discuti aceste aspecte cu un neurolog. Poate fi si rezultatul unui dezechilibru mineral, sau unei avitaminoze.
Sanatate
ma scuzati ca va deranjez , dar avetii idee poate fi ceva mai grav decit atit cen vreun atac cerebral sau ceva de genul , sunt foarte speriat , medicul de familie zice ca este totul pe sistem nervos , mentionez ca iau si un tratament pt anxietate
Se pare ca tratamentul contra anxietatii nu este prea eficient! happy Daca ai facut RMN si ai ascultat parerile unor medici specialisti, nu vad de ce trebuie sa fii ingrijorat. Incearca sa te relaxezi, fa miscare pentru a avea un somn mai odihnitor si ai sa vezi ca si anxietatea se va diminua. Daca ai sa te gandesti tot timpul ca ai ceva grav, ai sa intretii un cerc vicios. Ia niste suplimente cu calciu si/sau magneziu cateva zile (Magne B6 de exemplu). Daca lucrezi la calculator multe ore, fa pauze la fiecare ora si incearca sa schimbi postura obisnuita pe care o ai in fata calculatorului.
Sanatate.
va multumesc mult de tot pt sfaturi sper sa fac ce mati indrumat pt ca simt ca o iau razna , tatal meu a murit acum 3 luni din cauza unui avc si de asta sunt asa ingrijorat dar aveti dreptate daca era ceva mai grav imi iesa la analizele de cap si inima de le-am facut , saptamina de vine mai fac un examen de forta la inima si mai vin cu amanunte dupa care ar fii indicat sa consult si un neurolog ce ziceti ?

va multumesc mult .
URL de referinţă