Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Hernie disc cervicala
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua .Am hernie de disc cervicala . De 1 luna am ameteli groaznice si slabiciune in corp. I-au Tanacan si betaserc si nu ma ajuta (4 zile).Multumesc!!!
Ai discutat cu un neurolog? Poate ca tratamentul nu este suficient si e nevoie de o alta abordare terapeutica.
Sanatate
(05-01-2016 09:44 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Ai discutat cu un neurolog? Poate ca tratamentul nu este suficient si e nevoie de o alta abordare terapeutica.
Sanatate

Buna seara .Neurologul a prescris tratamentul dupa tratament injectabil Milgamma !!
In cazul asta ar trebui ceruta o a doua opinie, de la un alt medic specialist care trebuie sa recomande niste investigatii imagistice, cum sunt tomografia computerizata sau RMN-ul. Nu se poate prescrie un tratament fara a sti cat de grava este hernia discala.
Sanatate.

P.S. Cand cerem o opinie, ar trebui sa oferim toate informatiile de care dispunem, pentru ca noi, moderatorii, sa nu pierdem vremea presupunand lucruri care deja s-au intamplat! happy
(06-01-2016 09:41 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]In cazul asta ar trebui ceruta o a doua opinie, de la un alt medic specialist care trebuie sa recomande niste investigatii imagistice, cum sunt tomografia computerizata sau RMN-ul. Nu se poate prescrie un tratament fara a sti cat de grava este hernia discala.
Sanatate.

P.S. Cand cerem o opinie, ar trebui sa oferim toate informatiile de care dispunem, pentru ca noi, moderatorii, sa nu pierdem vremea presupunand lucruri care deja s-au intamplat! happy

Multumesc ptr raspuns. Problema e ca nu sunt in tara am inteles ca ar trebui sa fac un Rmn la craniu sdc --sindrom vertebral central- am sperat ca ma lasa ametelile in urma tratamentului si am cerut opinia aici !!! multumesc multumesc multumesc!!
Fizioterapia kinetoterapia,nu sunt eficiente ? chiar este nevoie de atatea medicamente?
(08-01-2016 02:27 PM)xzibit a scris: [ -> ]Fizioterapia kinetoterapia,nu sunt eficiente ? chiar este nevoie de atatea medicamente?

Buna ziua ! nu am primit decat medicament ,Am sa icerc cu fizioterapie multumesc ptr sfat.
URL de referinţă