Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Analize copil
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua. Am facut recoltare sange din deget la o fetita de 10 luni, iar valorile au iesit modificate fata de limitele indicate ca normale fiind. Suntem foarte ingrijorati.

WBC -12,804 3,98-10.410
RBC4,01 3,93-5,22
HGB10,22 11,2-15,7
HCT31,4% 34,1-44,9%
MCV78,3 79,4-94,8 fl
MCH25,4 25,6-32,2 pg
MCHC32,5 32,2-35,5 g/dl
PLT 426 160-369.10
RDW-CV 13,9% 11,7-14,4%
PDW 9,9 10-18 fl
MPV 9,4 7,4-14,5 fl
PCT 0,40% 0,11-0,35%
neu 2,38 1,56-6,13
lym 7,40 1,18-3,74
mon 2,70 0,24-1,21
eos 0,27 0,04-0,36
bas 0,05 0,01-0,08
Neu% 18,6% 34-71%
Lym% 57,8% 19,3-51,7%
Mon% 21,1% 4,7-12,5%
Eos% 2,1% 0,7-5,8%
Bas% 0,4% 0,1-1,2%
Mentionez ca in prezent nu ia tratament medicamentos, doar ca suntem in plina eruptie dentara, iar in urma cu 5 zile inainte de recoltare am scapat de o usoara viroza, Va multumesc din suflet!!!
Valorile usor modificate se datoreaza probabil virozei pe care a avut-o. Mergeti la medicul pediatru pentru interpretarea lor si pentru a vedea care e cauza usoarei anemii relevate de analize.
Sanatate
URL de referinţă