Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna!Iarasi am o nelamurire.Fetita mea a avut doua cai aberante ,dupa cum ti-am si scris si problema e ca acum cateva zile zice ca a avut iara o criza,a tinut cam zece minute,ca deja stie ce sa faca in astfel de situatie.Am citit pe forume ca au mai fost cazuri ,dar nu inteleg,cate cai aberante poate sa mai aiba.Sarbatori fericite si un An nou mai fericit!
Poate are o recidiva, la mine s-a intamplat. Sanatate multa fetitei, imi pare rau sa aud ca un copil se chinuie cu tahicardia.
Multumesc mult,si tie iti doresc numai bine,sper ca acuma esti bine.Da,e foarte rau sa-ti vezi copilul intr-o asemenea situatie,mai ales ca inainte a avut intr-o saptamana si de 5 ori.
Borkec, stai linistit, o sa fie bine cu fetita ta...si eu aveam pana la ablatie ( care mi-a fost executata in 10 dec) zilnic tahicardie supraventriculara si ma tinea pana la 20 de ore criza! La mine sunt 50% sanse sa nu mai trebuiasca a doua ablatie... In atriul drept se pare ca s-a rezolvat, dar s-ar putea sa fie necesar si o izolare a celor patru vene pulmonare din atriul stang. Chiar daca va fi necesar sa faca si o a doua ablatie, fetita ta se va vindeca... Chiar imi spunea in spital un asistent ca au avut o tanara doamna care a scapat de probleme doar dupa a patra ablatie!!! Multa sanatate va doresc la toti si Sarbatori Fericite!
Borkek, eu zic sa o tii sub observatie si daca se repeta episoadele luati legatura cu doctorul care v-a facut ablatia (apropos, cine e, ca nu mai tin minte?).
E posibil sa mai fie necesara o interventie, dar asta nu se poate decide decat in urma unui control. E posibil sa nu fie o noua cale ci, asa cum a spus si kikiriki, o recidiva, adica una dintre cai si-a reluat conducerea.
Oricum, acum ca se stie ce e si unde e, va fi o procedura mult mai simpla si mai rapida.
Multumesc mult la toata lumea!Am facut interventia la Timisoara cu dr.Ivanica.Au fost complicatii si in timpul interventiei.Nu mai stiu ce sa cred. Se poate ca pe baza psihica sa simta acelasi lucru ?Eu nici acuma nu mi-am revenit,a fost un soc cand doctorul a iesit si m-au chemat in timpul interventiei.A fost aproape 3 ore in sala.
Buna tuturor,

Am facut prima ablatie, am avut recidiva , am facut a doua ablatie si ma simt absolut normal(slava Domnului sau Drului Vatasescu!!) si daca ar fi nevoie asi incerca si a treia oara. Beneficiile sunt mult mai mari decat stresul si chinul in care traiam inainte.

Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor,
Oana
armmdt
mersi de raspuns.

nu, pur si simplu am intrebat, pt ca am auzit asa ca printre altele, ca este doar un singur medic in Bucuresti, care face astfel de proceduri, si ala chipurile a practicat in SUA.
dar se vede ca este altul.
ruda mea a vut consultatie la Dublin, si acuma trebuie sa ia o decizie.
nu stiu, cum o sa faca, din cate vad, altii au si 4 ablatii si tot nu este 100% garantie.
daca nu e sanatate, vai de capul nostru...

Craciun fericit tuturor & La Multi Ani!!!
lika, 4 ablatii sunt cazuri extrem de rare. Eu am cam 600 de proceduri electrofiziologice la activ si nu cred ca am vazut mai mult de 2 cazuri care sa ajunga la 4 interventii.
borkek, daca se simte la fel ca inainte e clar ca are o recidiva si nu e in nici un caz din cauza stresului. Corect ar fi sa il cauti din nou pe dr. Ivanica. Daca e vreo problema poti incerca la dr. Vatasescu. Imi poti trimite e-mail sau mesaj privat daca vrei sa discutam mai multe.
Am vorbit ieri cu doctorul si mi-a zis si el ca precis e o recidiva ptr.ca una dintre cai a fost asa de aproape de calea principala ca ii era frica ca sa nu se arda si din cauza asta se putea intampla.Nu l-am intrebat ca daca am merge numai in vara sa facem ablatia iara,ce s-ar intampla.El mi-a zis sa mergem in ianuarie deja.Ar trebui sa ia ceva medicament acuma oare?
URL de referinţă