Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Am locuit si eu 2 ani in strainatate si subscriu la afirmatiile tale, tocmai de aceea am folosit cuvantul " oarecare". Cred ca esti de acord ca in acest domeniu, defapt in orice domeniu doar rezultatele vorbesc. Faptul ca profeseaza in tari foarte avansate in domeniu reprezinta o bila alba dar ar fi de mare interes si parerile pacientilor. A auzit cineva despre ei?!
(20-05-2015 11:18 AM)nicolero a scris: [ -> ]...sunt mediocri dpv profesional si imi asum toata raspunderea cand fac afirmatia aceasta, am avut n experiente cu ei.

Căldurica asigurată de un sistem bine pus la punct moleșește. happy Dar, nu. Cred că explicația e mai simplă: nr. de medici pe cap de locuitor, să zic așa, e mai mare decât la noi în țară. Indiscutabil. Și cum, statistic, nu pot fi atâtea genii, dai mai frecvent nas în nas cu medici mediocri. Sunt convins că au și ei medici excepționali, dar probabil că sunt mai greu de abordat (și pecuniar). Zic și eu.
Astăzi s-a împlinit 1 an de când mi s-a făcut ablatie, pentru tahicardie supraventriculara, la spitalul Floreasca. Cred că este o ablatie reuşită. De la ablatie şi până astăzi, fără medicamente, totul a fost OK, nici măcar o problema cât de mică. Multumesc, pe această cale, domnului dr. Iorgulescu Corneliu şi domnişoarei dr. Nastasa Alexandrina pentru profesionalismul şi bunătatea de care au dat dovadă. Multă sănătate tuturor!
GooD job!
Sănătate și ne bucuram cu toții pentru tine! Deci este posibil. Cu siguranță ne da speranțe tuturor celor care nu am avut șansa ta.
Buna seara! In 26 09 2013 am facut ablatie TPSV la Dl Doctor Ivanica care se pare ca a reusit...s'au implinit 3 ani de la interventie si totul este bine...Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor de pe forum care m'au ajutat acum 3 ani cu informatii si sfaturi, lui Dumnezeu si lui Dr Ivanica..Va doresc sanatate multa!
(29-09-2016 10:06 PM)allin86 a scris: [ -> ]Buna seara! In 26 09 2013 am facut ablatie TPSV la Dl Doctor Ivanica care se pare ca a reusit...s'au implinit 3 ani de la interventie si totul este bine...Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor de pe forum care m'au ajutat acum 3 ani cu informatii si sfaturi, lui Dumnezeu si lui Dr Ivanica..Va doresc sanatate multa!
Au trecut 3 ani de când am vb la tel și ești în continuare sănătos. Sincer, mă bucur pentru tine, mai ales ca ești f tânăr. Sănătate și bucurii!
URL de referinţă