Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Teodor, in primul rand medicul trebuie sa aiba un ekg sau un holter in care sa fie surprins momentul cand inima ta are manifestari anormale fiindca altfel poate face doar presupuneri. Daca reusesti sa-i duci asa ceva este foarte bine, apoi el iti va spune ce ai de facut mai departe. Dar este foarte important sa ai surprins pe ekg sau holter momentul in care ai avut criza.
Sanatate si multa bafta!

Teodor, imi permit un sfat, allin86 a facut recent ablatie, poate te-ar ajuta sa discuti putin cu elin particular, mai ales ca eu am discutat cu el si e un tip foarte de treaba si are avantajul mare ca acum se simte bine.
Imi puteti spune in ce consta un consult la dr Radu ce trebuie sa ii duc adik ekg-uri ceva..eu am cateva pe baza carora mia spus ca am tpsv si ce investigatii mi se face la consult.
Acelea ar fi OK. in principiu la orice consult trebuie sa ai cu tine toate actele medicale: ECG-uri, bilete de iesire, retete, holtere etc
A facut cineva recent studiu electrofiziologic si ablatie la Timisoara sau Tg Mures?
Vezi pe celelalte topicuri. Cel putin in timisoara sunt destul de multi?
(19-02-2014 12:55 PM)gilu a scris: [ -> ]A facut cineva recent studiu electrofiziologic si ablatie la Timisoara sau Tg Mures?
Eu am facut la TM.
Salutare, bogdanast!
Ma bucur sa te "revad". Sper ca esti bine si ai un ritm cardiac de invidiat dupa ablatie. Sanatate si sper sa ne auzim si peste 100 de ani fara probleme cardiace!
Buna ziua la toti utilizatorii! Din pacate ma numar printre cei care au nevoie de ablatie.Am 38 de ani si fac crize la 5 ani dar ajung la un puls de 270 -300 batai/min care ma ingrozeste efectiv.Stie cineva daca la Flloreasca in sistemul de stat se poate face?am inteles ca ar fi liste de asteptare pe timp indelungat, la fel si la Iasi. Dar la privat? unde ,cum, cat? va multumesc
La Floreasca se poate face cu siguranta. Dar cat trebuie sa astepti inainte nu stiu sa iti zic. Incearca sa te programezi la un control la dr. Vatasescu la Spitalul Monza. Acolo dumnealui o sa iti expuna toate variantele (inclusiv la Monza poti face ablatia, daca vrei sa o faci in sistem privat).
Buna ziua!
Sunt o pacienta cu TPSV(diagnosticata in urgenta la Floreasca in urma cu 12 ani). In tot acest timp am avut crize de scurta durata, convertite spontan, uneori prin aplicare de manevre vagale si absolut de fiecare data a fost nevoie sa ma intind complet. De cateva luni insa, situatia s-a agravat, am facut 3 crize cu durata de 40-60 de minute care m-au scos din minti. Momentan iau Metoprolol 25 mg, de 2 ori pe zi si simt ca ajuta, a impiedicat deja declansarea catorva crize. Mi s-a recomandat ablatia si evident ca mi-e foarte greu sa aleg un medic; as prefera Bucurestiul, sunt familiarizata cu el; deci, imi poate oferi cineva detalii pe PM sau e-mail, nume medici, date de contact, scoruri(atentii)? va rog mult! urmeaza sa revin in tara si in timpul vacantei as vrea sa scap de problema asta, imi afecteaza stilul de viata, nici macar sa ma plimb nu prea mai pot.
Multumesc anticipat!
URL de referinţă