Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Nu este greu....Iti multumesc pentru informatii!
Va salut! In 26.09.2013 am facut si eu ablatia la Dl Dr Ivanica la Timisoara....si pana in prezent ma simt mult mai bine decat inaintea ablatiei....nu am mai facut nici o criza...precizez ca inainte de ablatie faceam crize de 2-3 ori pe saptamana cu puls de 230-240bpm care tinea cam 5-10minute....Acum mai simt cate o extrasistola care ar vrea sa continue in tahicardie...dar nu mai reuseste...Intrebarea mea: Este normal sa am o stare mai acentuata de oboseala,moleseala, putina ameteala si lipsa poftei de mancare? multumesc mult lui ArmMed pentru tot si voua dragi colegi de suferinta!
E posibil, pana la urma e o interventie invaziva si stresanta.
Mai stai cateva zile si odihneste-te corespunzator, dupa care incepi si fa miscare, reia ritmul normal de viata.
Cate zile ar fi ideal sa stau pana la reinceperea activitatiilor normale? nu este nici o graba, doar vreau sa stiu cum este mai bine....cel mai tare ma deranjeaza lipsa poftei de mancare...poate din cauza stresului dinaintea interventiei plus ca si acum am atacuri de panica pentru care am fost la doctor psihiatru care mi'a dat un tratament....are vreo influenta faptul ca iau bromazepan si serlift? multumesc mult!
Nu exista un numar standar de zile.
Eu zic ca de luni poti sa iti reiei activitatile obisnuite si miscarea.
Ia si niste multivitamine, gen Vitamax, pot sa ajute cu pofta de mancare.
Iti multumesc mult de sfaturi! Esti o persoana speciala care merita numai cuvinte de lauda...Medicamentele pentru pshihic nu afecteaza cu nimic interventia pe care am facut'o nu? multumesc din inima!
Multumesc pentru aprecieri!
Despre medicatia pentru psihic ar putea avea ceva influente pe cardio, nu in mod specific pe interventia facuta de tine. Dar asta trebuie sa discuti cu doctorul care ti-a prescris-o
Am inteles! De cand am inceput si tratamentul pentru pshihic...nu mai fac atacuri de panica....ceea ce ma face sa ma simt perfect...iti multumesc din inima pentru sfaturile utile!
Allin,sustin si eu cele afirmate de tine...Arm-Med,este o persoana speciala ,un barbat frumos si la suflet si la chip !
Salut Arm-med.Din pacate revin pe forum dupa mai bine de jumatate de an tot cu problema palpitatiilor si a pulsului accelerat. Mai intai vreau sa fac un scurt rezumat la ceea ce s-a mai intamplat la mine. De aproape 7 luni urmez tratament de la psihiatru cu seroxat, tritico bromazepam si metoprolol.Mam simtit mai bine fata de perioada cand nu urmam acest tratament dar acum odata cu scaderea dozelor mi-au cam revenit starile acelea suparatoare. Depind de metoprolol o zi daca nu il iai inima o ia iarasi la alergat . Astazi mi-am facut programare la dr Vatasescu la sp acela privat si is programat pe 28 feb. Intrebarile mele ar fi urmatoarele :
1. Este necesar ca inainte sa imi fac iarasi un control cardiologic inainte de a mergela bucuresti pentru consult.
2. In ce consta un consult la dr Vatasescu adica sa stiu daca se poate ce imi cace acolo si daca mai trebuie sa mai fac vreo alta investigatie odata ajuns la dansul pentru ca si consultul are un pret ridicat pentru situatia mea.
3. Daca imi puteti spune printr-un email particular costul unui studiu electrofiziologic daca dl dr i-l va considera necesar.
Va multumesc si astept un raspuns!
URL de referinţă