Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Am inteles..eu le am in continuare..nu stiu ce e pana la urma..banuiesc ca va trebui sa urmez un tratament medicamentos sau ceva de genul. Dar nu conteaza pentru ziua asta am prins mai mult optimism datorita spuselor tale!!Chiar daca o fi sau nu asa m-am mai potolit putin cu panica asta buclucasa!Multumesc mult ca ti-ai dat interesul pentru inca o suferinda cu inimioara:*
Daca ai crize in continuare sfatul meu ar fi sa faci studiul electrofiziologic si daca reiese ca ai vreo forma de TPSV sau alta aritmie ce merge ablatata, atunci sa faci ablatia.
Nu are rost sa iei medicamente care, pana la urma, nu or sa mai aiba efect si sa ajungi, dupa ani de chin, tot la ablatie, dupa ce ti-ai distrus ficatul, plamanii si tiroida.
ooofffsad..Luni am programare la dnul Vatasescu sa vedem ce zice dumnealui..Tot nu scap..eventual mai pun alt holter?big grin..ma pacalesc singura si eu...nu stiu am capul vraiste..vreau doar sa scap de dusmancele astea si gata..
Te rog nu mai da Quote (nu mai cita) mesajul anterior!
Sorry. Nu mi-am dat seama..
Buna! Sunt Alin si fac si eu parte din clubul tahicardistilor....Prima criza de TPSV am avut'o in 2007 la care pulsul a ajuns la 230bpm...va dati seama...sperietura maxima....Am tot avut crize din 2007 pana prin 2009 (cam la 2 saptamani o criza) dupa care am facut rar de tot crize...una la cateva luni pana anul acesta in luna august cand au inceput sa se inmulteasca....As vrea sa stiu daca tot la numarul de la Anunturi Online il pot gasi pe Domnul Doctor Vatasescu....Multumesc mult! si bineinteles ma bucur ca v'am gasit!
Din cate stiu dr. Vatasescu da acum consultatii la Spitalul Monza din Bucuresti
(16-09-2013 07:40 PM)Arm-Med a scris: [ -> ]Din cate stiu dr. Vatasescu da acum consultatii la Spitalul Monza din Bucuresti

M-am uitat la site-ul acestui spital , nu stiam de el...foarte tare !
ARM-MED..Nu mai colaborezi cu domnul doctor? cum as putea sa dau de el? Sunt din jud Cluj si nu prea am cum sa'l gasesc...multumesc!
Colaborez, dar din cand in cand.
Dupa cum ti-am spus, acum lucreaza in privat la Spitalul Monza. Deci tot ce ai de facut e sa iei de pe net numarul lor de telefon, suni si faci o programare la dr. Vatasescu. E asa de greu?
URL de referinţă