Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
iau co-prenessa si la inima am bloc atrioventricular gradul 2, hipertensiune esentiala std. 3 si tahicardie supraventriculara...multumesc adeutsch
(15-08-2010 09:35 PM)leontina popescu a scris: [ -> ]iau co-prenessa si la inima am bloc atrioventricular gradul 2, hipertensiune esentiala std. 3 si tahicardie supraventriculara...multumesc adeutsch

Co-prenessa.....Idea
Azi mi sa instalat holter-ul si mi sa desprins un electrod...rezultatul poate fi influentat de acest lucru ? Am rugat asistenta sa-mi puna leucoplast pe fiecare electrod in parte dar, dinsa iritata, mi-a raspuns ca stie sa-si faca meseria...sa nu-i dau eu lectii...acum regret ca nu am avut bani sa merg la cab. particular...ce ma sfatuiti sa fac? Armmdt, cum sa procedez? Daca holter-ul nu este instalat corect rezultatul poate fi eronat?
Scuze ca m-am repetat ...sint f suparata si nu am fost atenta...
Leo, macar de-as gresi eu, dar asa stiu ca desprinderea unui electrod compromite rezultatul investigatiei. Mie la al doilea holter mi s-a intimplat la fel, cind am remarcat desprinderea trecusera vreo doua ore, am replasat cumva electrodul, iar in diagrama finala se spunea ca intre orele cutare si cutare aparatul n-a inregistrat nimic, deci pur si simplu a fost mort. Poate n-o sa ai si tu "bafta" asta, dar treaba doar un specialist poate s-o lamureasca. In orice caz, tine-ne la curent. Pusi !
Da, e posibil ca desprinderea unui electrod sa influenteze rezultatul holterului. Nu e 100%, dar e posibil. Insa trebui citit mai intai holterul de catre un cardiolog si apoi el trebuie sa spuna daca e OK sau daca trebuie repetat holterul.
Leo, mergi la dr. Grecu asa cum am vorbit, dumneai stie de tine si o sa iti spuna cum sa procedezi mai departe. Daca e vreo problema da-mi un telefon.
Armmdt, merci mult pt ajutor ! Esti un prieten de nadejde !

Uliana,cred ca o iau razna...am avut 9 pauze ieri noapte de la 1 cit am avut prima data.Mai am si pb. cu baiatul...
Leo, nu inteleg ce inseamna cele 9 pauze. La ce te referi - pauze in functionarea inimii/sper sa nu fi zis o timpenie/? Si unde s-a vazut asta, la holter? Ai primit rezultatul ? Mai da niste amanunte.
Da am primit rezultatul de la holter.Dr.rezidenta nu mi-a dat prea multe amanunte.Sint programata in septembrie pt. un nou holter si o consultatie la d-na. dr. Grecu, eu cred ca nu e de bine,sint chemata prea des la control...si analizele la ficat au iesit mai proaste ca rindul trecut adica acum o luna...mi sa reprosat ca nu am luat trat. pt.hepatita si nu tin regim.Ma intreb , ei cind vad cuponul de pensie nu-si dau seama cit de greu imi este sa supravietuiesc ? Cu ce sa fac trat.? pt. ficat nu se compenseaza nimic...regim...ce sa mai zic...ma ia cu rau...
Leo, eu zic sa nu te panichezi in avans, poate electrodul acela desprins a distorsionat rezultatul si din acest motiv te-au si reprogramat pentru un nou holter, poate tot de aici vin si cele 9 pauze - despre care tot nu spui ce mama minunii de intreruperi sint. Pentru ficat iti pun vineri sau simbata, la Sfaturi utile, niste retete de regim hepatoprotector, simple, ieftine si pe care le poate urma toata familia, ca sa nu trebuiasca sa gatesti pentru fiecare in parte. Poate gasim si niste suplimente nutritive adecvate pentru ficat si care sa nu fie scumpe. Hai, sus cocoasa, fetita, ca nu e dracu' atit de negru cum pare la prima vedere! Uite, acum mi-a venit ideea: la topicul de Medicamente expune tu mai precis problemele hepatice pe care le ai, poate colegul farmacist Oaspetele mai trece prin forum si vine cu vreo idee !
Buna ziua, azi am primit rezultatul de la Holter: Ventricular results: 243 extrasistole ventriculare din care 236 izolate, 3 bigeminii. Evenimente supraventriculare: 861 extrasistole supraventriculare din care 861 izolate. ST evenimente: depresie ST maxima -0.87 mm la ora 01:13 pe canalul 1, elevatia ST maxima 0.56 mm la ora 22.05 pe canalul 1. am avut 0 pauze mai mari de 2.4 secunde. Doamna doctor mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji, iau Prestarium, Preductal si Concor. Mi-a marit doza de Concor la 1 tb dimineata. Am si hipotiroidism. Voi ce spuneti? Multumesc mult.
URL de referinţă