Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Se mai intampla, nu trebuie sa disperi. Am avut o multime de pacienti la care la inceput nu am putut sa inducem nimic. Dar e o idee buna, atunci cand ai o perioada cu episoade mai dese ia legatura cu dr. V si programeaza-te pentru inca un studiu.
Daca a reusit totusi sa-ti provoace fibrilatia, ce ti-a spus, unde sint focarele aberante, in venele pulmonare cumva ?
Nu e vorba de fibrilatie, nu i-a provocat nimic, el se referea la momentele de stimulare rapida pentru inducerea tahicardiei.
Are dreptate ARMMDT nu am intrat in fibrilatie era doar stimulare rapida pentru inducerea tahicardiei.M-am exprimat eu gresit . Dar e aceeasi senzatie cand intru eu in TPSV.Poate a fost o intamplare ca am intrat acum 3 luni.Nu am mai intrat de 8 ani.Sper sa nu se mai intample.Cunosc o persoana care a facut de trei ori studiu electrofiziologic. Si a treia oara a reusit sa faca ablatie.De disperat nu disper a doua zi am fost la bazin si am inotat 3 km.Sanatate
Mai frate, ce te mai invidiez pentru inot , eram si eu odata mare pasionata de apa si tenis! Acum o mie de ani, cind mi s-a depistat nenorocita de boala cardiaca care mie-mi provoaca fibrilatia,dar o parte a familiei a omorit-o, doctorita s-a exprimat asa: "Cum , cu inima asta dumneata inoti de la ecluza la ecluza prin lacurile bucurestene? Dar stai, femeie, pe linga maluri sau mergi la bazin, ca macar cadavrul sa ti se gaseasca!" Iti dai seama ca dupa chestia asta mi s-a cam luat, am mai incercat eu sa fac pe nebuna , dar n-a mai mers, eram paralizata de frica.
Duminica dupa ce am comunicat cu voi ,spontan am intrat in FA.Toata treaba s-a intimplat dupa masa de prinz cind m-am aseza tin pat(doar eram in CO).Am simtit o stare de emotie si imediat cind am verificat pulsul eram in aritmie.S-a intimplat dupa 18 zile de ritm normal,plaja nu prea multa,bucuria unui sejur deosebit. Marti am plecat din Alanya si de dezamagire am venit direct in Romania parcurgund 1800 km in 18 ore .La ora 3dimineata am ajuns acasa iar la ora 8 am inceput munca.In jur de ora 16 mi-am verificat pulsul si am contatat ca sint din nou ritm sinusal.
Poate cineva sa-mi explice situatia?
Or mai fi ramas cateva focare care au fost declansate pe fondul sistemului nervos vegetativ. E o parere ...
Buna seara tuturor! De citeva saptamini, dimineata tusea ma trezeste din somn.Uneori mi se intimpla si in cursul zilei...l-am intrebat pe med. de fam. si mi-a raspuns ca poate fi de la inima sau de la medicamentele pe care le iau pt. tensiune.Voi ce credeti?
(15-08-2010 09:19 PM)leontina popescu a scris: [ -> ]Buna seara tuturor! De citeva saptamini, dimineata tusea ma trezeste din somn.Uneori mi se intimpla si in cursul zilei...l-am intrebat pe med. de fam. si mi-a raspuns ca poate fi de la inima sau de la medicamentele pe care le iau pt. tensiune.Voi ce credeti?

Si ce medicamente iei?
(15-08-2010 09:19 PM)leontina popescu a scris: [ -> ]Buna seara tuturor! De citeva saptamini, dimineata tusea ma trezeste din somn.Uneori mi se intimpla si in cursul zilei...l-am intrebat pe med. de fam. si mi-a raspuns ca poate fi de la inima sau de la medicamentele pe care le iau pt. tensiune.Voi ce credeti?
Eu cred ca poate fi de la inima (insuficienta cardiaca, daca ai asa ceva), sau de la medicamentele de tensiune (daca iei inhibitor al enzimei de conversie); deci medicul de familie poate avea dreptate big grin
URL de referinţă