Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Maine dimineata ...ora 7 ! ne vedem acolo !!!
Leo stiu k e greu , si mie mi s au dat toate planurile de viata peste cap din cauza asta . Am vazut k functioneaza sa ma"crizez"putin sa plang , si imediat dupa astaq incep sa ma gandesc k sunt solutii, k intr un fel sau altul lucrurile se vor rezolva si k toate in lumea asta se intampla cu un motiv si k sunt norocoasa k e numai atat si nu e mai rau .
Va tin la curent dupa ziua de maine !
xoxo
Cristina bafta multa si sa nu ne uiti.Sa ne scrii si dupa interventie sa ne spui cu a fost si cum te simti.Astazi am luat analizele de la Parhon si cum ma asteptam nu am nici o problema cu glanda.Asitenta care mi-a dat analizele mi-a spus ca si nepotul ei Catalin Tolontan a facut ablatie la Timisoara.Astazi ii trimit e-mail cu analizele Dr.V. si sa vedem cand ma programeaza.Sper cat mai repede.Multa sanatate.BAFTA!
(26-07-2010 11:43 AM)leontina popescu a scris: [ -> ]Am incercat si eu sa gindesc pozitiv dar, cind ai o virsta si umerii tai sint apasati de greutati e mai greu...
Eeee, hai ca o sa le rezolvam noi pe rand. Ideea e ca nu esti singura.
Dupa ce faci si al doilea holter o sa mergi cu ambele rezultate la dr. Grecu pentru un consult si apoi o sa vedem ce decide dumneaei. Dar oricum ar fi gasim o solutie, stai linistita.
Merci Armmdt ! Daca nu ar fi acest forum...nu ati fi voi...nu stiu ce m-as faceHuh
Va pup pe toti si va doresc multa sanatate!
Armmdt, ne poti da vesti de la Cristina? ce face? a reusit interventia ?
Da, interventia a reusit si Cristina e bine. Astept sa scrie ea impresiile
Ma bucur tare mult pt. Cristina.Armmdt esti ingerul nostru pazitor-asa cum te numeste Uliana.
Revin cu o intrebare...are ceva daca in loc de preductal iau trimetazidina? stiu ca are aceeasi substanta activa .Ce crezi Armmdt?
(27-07-2010 07:57 PM)leontina popescu a scris: [ -> ]Revin cu o intrebare...are ceva daca in loc de preductal iau trimetazidina? stiu ca are aceeasi substanta activa .Ce crezi Armmdt?

leontina popescu, pot sa-ti raspund si eu, si cred ca ma va confirma si armmdt, nu are nimica, oricum nu astea sunt cele mai importante medicamente pe care le folosesti, Preductalul (trimetazidina) fiind doar tratament adjuvant.
Eu stiu ca da, sunt cam acelasi medicamnet, numai ca unul e romanesc, altul e strain.

Hai ca mi-a raspuns fata morgana mai inainte big grin
Imbatranesc, incep sa nu mai am viteza tongue
URL de referinţă