Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
(08-07-2010 01:26 PM)cristina a scris: [ -> ]ARMMDT crezi ca ar trebuii sa continuii sa iau metroprolol , pana vin la consultatie ?
Oricum nu simt nici o diferenta , si nici nu s ar fi vazut una cand am facut al doilea holter(incepusem medicatie doar cu o zi inainte )

In acest caz eu zic ca sa il intrerupi cu o saptamana inainte de a veni la control. Dar pana atunci nu. Nu imi vine sa iti recomand prin mesaje sa intrerupi un antiaritmic. Chiar daca tu nu simti nimic special el actioneaza.
Dar ai dreptate, cand faci controlul e bine sa nu fii sub influenta nici unui medicament.
HEY!love struck multumesc mult ! stiti ce am observat happy? de cand vorbesc cu voi nu mai m am trezit dimineata ca"un iepuras speriat " tongue O sa intrerup metroprolol-ul de acum , pt k joi am deja programare la Dr Vatasescu si chiar o sa incerc sa ma duc si mai devreme daca se poate la spital . Te tin la curent daca ma simt "altfel" dupa ce il opresc .
Ne auzim in romania! abia astept sa ajung acasa !
xo
Buna Cristina. Succes la consultatie si Doamne ajuta sa fie totul bine. Eu am facut ablatie in 24 februarie. Trei zile am stat internat in spital. Dupa externare am primit 10 zile concediu medical. La incheierea medicalului am revenit la serviciu. Sunt pompier in judetul Arad. La noi in primul rand exista mult stres. Apoi serviciul presupune mult efort fizic. O vreme m-am abtinut sa fac efort accentuat. Acum am mai mult de patru luni de la interventie si mi-am revenit in totalitate. Fac efort , ma antrenez sa-mi recapat conditia fizica si fac mult sport.
Succes si sa auzim de bine.
Buna tuturor.Armmdt, am nevoie de sfatul tau...in zori pe la ora 4 m-am trezit din somn speriata de tipatul cuiva si am avut o ameteala puternica, transpiratii reci si cind m-am ridicat sa beau apa nici nu ma puteam tine pe picioare.TA 150/95 si pulsul 101.Am luat co-prenessa de 2 mg si acum imi putin mai bine. Nu stiu ce sa fac pt. ca dr. care mi-a rec. co-prenessa nu mai lucreaza la centrul de cardiologie ci a plecat la spitalul particular Arcadia si pacientii ei au ramas ai nimanui...nu-mi pot permite sa merg acolo, e prea scump, ce sa fac? sa ma programez la d-na. dr. Grecu?
Eu zic sa tii aproape de dr. Grecu. Fa o programare si o consultatie, descrie-i ce ai simtit si mergi pe mana ei.
Intr-adevar, tensiunea si pulsul erau usor crescute, dar nu atat de mult incat sa iti dea astfel de senzatii. Erau doar foarte putin peste limitele normale. Deci a fost altceva ce a declansat acea reactie, dar trebuie cercetat ce anume.
Eu cred ca Leo are atacuri de panica, care prin cercul vicios al implicarii neurovegetative ii exacerbeaza simptomele. Intr-adevar, asa cum spune si armmdt, valorile TA si pulsul nu sunt de natura sa justifice senzatiile pe care le simte. Consultul cardiologic recomandat trebuie dublat de investigatii serioase, endocrine. Suprarenalele, rinichii, tiroida si pancreasul trebuie verificate ecografic si prin analizele de laborator specifice. Trebuie verificata si existenta unor eventualele dezechilibre ionice (K, Na, Mg, Ca).
Va multumesc pt. raspunsuri.Am fost la cardiologie la parhon pt. ca nu-mi pot permite sa ajung la d-na. dr. Grecu la cab. particular, stiu ca e cea mai buna...dar tb. sa platesc si eu nu am luat inca pensia fabuloasa de 335 ronbig grin
Miine sint programata pt. holter pe 48 de ore...sa vedem, eu nu stiu de ce ma mai chinui atita, daca este nevoie de stimulator cardiac voi muri pina imi va veni rindul la unul gratuit...este o lunga lista de asteptare :@
SH tu ai dreptate , si medicul meu de fam.mi-a spus ca tb. sa fac investigatii mai ample.Oare de ce nu le fac?? Iarasi intervine maria sa banul.
(14-07-2010 02:20 PM)leontina popescu a scris: [ -> ]daca este nevoie de stimulator cardiac voi muri pina imi va veni rindul la unul gratuit...este o lunga lista de asteptare
Aici te pot eu ajuta si nu te costa nimic. In cazul in care se constata ca ai nevoie de asa ceva sa imi spui si se rezolva.
Armmdt, nici nu stiu cum sa-ti multumesc...nu am mai intilnit oameni atit de buni ca tine...dragi prieteni nici nu stiti ce pierdeti ca nu-l cunoasteti pe ingerul nostru pazitor asa cum la numit Uliana.
Esti cel mai drag prieten al meu si nu zic asta ca sa te flatez ci o spun din toata inima pt. ca am avut fericita ocazie sa te cunosc personal.Daca voi ajunge sa fac studiul electrofiziologic, m-as simti mai in siguranta daca te-as sti la aparate.
Pai daca imi spui cand o sa fii programata, in cazul in care se considera ca trebuie sa il faci, o sa fac tot ce pot sa imi aranjez agenda in asa fel incat sa vin.
URL de referinţă