Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Liviuta, stii ca ARMMDT nu prea face recomandari de medicamente, nici eu nu-ti fac recomandari, iti spun doar ce iau cind ma simt foarte anxioasa si plesnesc de nervi : 1/2 Calmepam de 3 mg (in farmacii mai fiinteaza si sub denumirea de Lexotan sau Lexotanil, toate cele trei avind substanta activa bromazepamul) si 1/2 Xanax de 0,25 mg. Precum vezi, sint cantitati infime, deci nu dau somnolenta, buimaceala, apatie, nu diminueaza reflexele, poti sa te sui si la volan cu ele. Partea proasta e ca se dau numai cu reteta vernil de la psihiatru, care , avind in vedere FA-ul tau, precis ti le va prescrie fara probleme. Daca nu vrei medicamente de sinteza, uite citeva naturiste, de la plafaruri: Calmoplant, Sedocalm, Nervosedin (de la firma Plantavorel), Hypercalm (de la Hypericum Impex, formula celebrului dr. farmacist Ovidiu Bojor), tinctura de paducel sau valeriana (Dacia Plant); daca NU iei anticoagulant, poti incerca si capsulele de sunatoare (Walmark). EVIDENT, nu se iau toate la gramada! Mie cel mai bine imi era cu capsulele de sunatoare, dar nu mai am voie, intrucit iau anticoagulant. Poate iti foloseste careva din lista asta, bafta!
Eu zic sa mergi pe niste tratamente naturiste, din plante, deocamdata. Vezi pe la Plafar ce gasesti (vezi ce te-a sfatuit Uliana). Oricum, perioada petrecuta in ritm sinusal e din ce in ce mai mare si eu zic ca, in general, daca privesti in ansamblu starea ta de acum, eu zic ca esti mai bine decat inainte de ablatie.
In FA pulsul este peste 100 ?
Da
Acu' parafrazindu-l pe Liviu - adica dar-ar dracii - tocmai mi s-a declansat un FA, dupa sase saptamini de acalmie. Da, Bogdane, poate trece binisor peste suta pulsul in FA, dar cel mai deranjant - zic eu - este haosul, dezordinea totala in care bate inima!
ma multumesc pentru atentia pe care mi-o acordati. Simt citeodata asa o mare dezamagire ,cind tu faci tot ce e posibil sa te vindeci si rezultatele iti joaca feste.Si te intrebi retoric de ce a dat ,, norocul" asta peste tine? Are cineva un raspuns?
Nu Liviu, n-are nimeni un raspuns! Exact asa de dezamagita sint si eu de fiecare data cind fac crize - ca in momentul de fata, dupa 6 saptamini de acalmie - te inteleg perfect si ma intreb ca si tine: ce-o fi norocul asta pe mine? Si , de asemenea, ceea ce nu pot sa inteleg neam: cum se poate trai cit de cit normal cu fibrilatia cind aceasta se permanentizeaza? Ca mie asta mi s-a pronosticat! Nu stiu cum va fi, nu vad vreo rezolvare, ma bintuie ginduri tot mai negre. Hai, am plecat, ca nu vreau sa devin patetica si penibila!
De ieri ma simt rau :@ ameteli,o stare de irascibilitate, oboseala,inima a luat-o la galop si ce ma deranjeaza cel mai tare...plimbarile dese la toaleta ,un ex. intr-o ora am fost de 4 ori din cauza asta nici nu ma pot odihni.Medicul de fam. mi-a indicat s iau magneziu diasporal pt. ca e mai accesibil ca pret, magnerot-ul e scump...big grin

Armmdt, crezi ca ar tb. sa profit de programarea pe care o am la dr. D pe data de 9 iulie cind sint programata din nou si pt. holter? E posibil sa afle de vizita facuta d-nei.dr. Grecu ? Nu stiu cum sa procedez...Uliana tu ce parere ai ?Huh
Leo, iubito, nu stiu ce sa spun. Pina pe 9 iulie e o vesnicie, daca iti e atit de rau cum ai sa stai pina atunci ? Varianta de a merge la camera de garda a spitalului de urgenta nu e posibila? Imi pare rau, chiar nu am idei, nici pentru tine si nici in ce ma priveste, desi starea mi-e mai rea decit a fost chiar si ieri. Ar trebui sa facem ceva amindoua, dar NU STIU CE !!!!!!!!
Si eu zic ca daca vei continua sa te simti asa nu mai sta pana pe 9 iulie. E posibil ca simptomele tale sa nu fie legate de inima.
URL de referinţă