Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Armmdt, incer sa-ti spun ca am urcat de citeva ori 9 etaje pt. ca liftul este defect si nu am simtit mare lucru decit ce am povestit mai sus,dar aceste simptome le am de citiva ani , doar ca s-au indesit.
Esti tare, eu daca urc 9 etaje pe jos ... imi dau sufletul :-)
Vezi, noroc cu administratorul vostru, ca va tine in forma tongue
Eu daca stau la casa nu am unde sa urc atat.
uliana uite cateva "scurtaturi" pentru iconite
tongue = : P (trebuie sa fie legate nu cu pauza cum am pus eu- valabil la toate)
sad = : (
:S = : S
winking = ; )
big grin = : D
happy = : )

spor la treaba! big grin
Va salut din Barcelona !
Oare marea , soarele , plimbarile , inotul si spaniolii mi-or fi furat extrasistolele ca nu mai am nici una de o saptamana de cand am venit aici . O sa-i spun d-nului V saptamana viitoare cand merg la control si poate imi recomanda sa ma mut aici , la Barcelona . E asa bine sa te simti bine !
Va voi tine la curent daca la Bucuresti apar dusmancele de extrasistole . Atunci chiar ma mut in Spania !
(05-06-2010 12:26 AM)vioboss2004 a scris: [ -> ]Va salut din Barcelona !
Oare marea , soarele , plimbarile , inotul si spaniolii mi-or fi furat extrasistolele ca nu mai am nici una de o saptamana de cand am venit aici .
Vio, ai revolutionat medicina!big grin
Deci acum exista o alternativa la ablatie si anume o excursie la Barcelona! tongue
Poate in felul acesta dr. Vatasescu si cei ca dumnealui ar trebui sa isi deschida o agentie de turism in loc de laborator de electrofiziologie. :rolleyes:
Vio, sper din suflet ca ai de ti-au furat extraurile sa nu cumva ti le returneze. Probabil e unica situatie cind nimeni nu si-ar dori recuperarea "bunului" pierdut. Si trebuie sa recunosc cinstit: te pizmuiesc cu drag pentru soare, mare, inot, plimbare, lipsa aritmii, dar si pentru minunatiile lui Gaudi! Tare mi-as dori si eu sa le vad! big grin
Na, ca mi-a iesit si mie moaca dintoasa! Rid de mine insami, evident!
Am revenit la Bucuresti !
Sper ca am uitat extrasistolele la Barcelona pentru ca am luat atatea altele cu mine ca nu stiu cum le-am carat ! Am luat o parte din minunile lui Gaudi (casa Mila , parcul Guel , Sagrada familia ) , fantanile magice , Fecioara neagra de pe muntele Montserat , spectacolul de flamenco - stropit din belsug cu sangria , privelistea minunata din croaziera cu vaporasul de-a lungul coastei , minunatele statiuni Lloret del Mar , Tossa del Mar cu plajele lor grozave si curate , degustarile de vinuri si alte bauturi direct din crama (tare-i bun vinul de Malaga!) si multe altele pe care nimeni nu mi le-a oprit la vama . Le-am luat cu mine pentru totdeauna asa cum fac de fiecare data . Pe langa toate astea , am facut si plaja , am inotat desi apa era rece ca gheata , am facut zilnic cate o ora de hidromasaj , shopping la greu , ca doar nu puteam sa ratez si am revenit la munca cu drag si spor (sper ca nu credeti asta !) . O sa-mi pun un holter inainte de controlul la dr. V si daca mai apar nesuferitele alea , inseamna ca nu-mi prieste viata in capitala Romaniei .
O sa va tin la curent cu rezultatele .
Multumesc, Uliana! Intr-adevar am fost norocoasa sa ajung pe mana doctorului V., am vazut ca putin dupa ce am facut interventia au aparut problemele la Floreasca...regret nespus ca i se pun piedici acestui om deosebit, poate tocmai asta e problema...e prea bun profesional si unii nu pot suporta asta!!! De pe forum nu o sa dispar, insa datorita programului incarcat nu reusesc sa intru asa de des...sad
Iti multumesc si tie, Leontina si va doresc multa sanatate, sa va fie bine tuturor!
Am mai sters din mesajele referitoare la scos limba tongue, ca deja deviam de la subiectul forumului.
Cel mai simplu, pentru toata lumea, este ca in timp ce tastezi un mesaj sa apasati pe butonul "Previzualizeaza mesaj", mergeti mai jos si o sa vedeti textul mesajului, iar in stanga lui toate iconitele. daca vreti sa inserati ceva doar dati click pe ea. Sper sa va fie de folos si sa fi fost destul de clar.
Merci Armmdt ! Am nevoie de sfatul tau...am facut analizele in spital si transaminazele au iesit f mari.Din curiozitate am citit prospectul la co-prenessa de 2mg cel pe care-l iau,si am vazut ca este contraindicat la persoane cu afectiuni hepatice.Ce pot face? sa schimb trat.?Acum nu-mi pot permite sa merg iarasi la particular...ma poti ajuta?sad
URL de referinţă