Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Eu zic ca poate sa foloseasca si mapping-ul daca vrea.
Armmdt,tu ai participat la astfel de ablatii unde sa aiba menstruatie cineva?Ii e frica daca o sa aiba crampe in timpul ablatiei si dupa,in timul in care trebuie sa stea nemiscata.
A cata zi de menstruatie ar fi la ablatie? Daca apuca sa treaca macar 3 zile atunci ar trebui sa fie OK.
Am participat la astfel de ablatii si nu au fost probleme, dar depinde si de pacienta. Daca in timpul menstruatiei aceasta are simptome si manifestari mai accentuate se poate amana interventia cu cateva zile fara probleme. Dar asta trebuie sa o discuti cu medicul direct.
Daca tot e titlul topicului "Tahicardie vindecata " sa incerce cei care s-au vindecat sa intre din cand in cand sa scrie in 2-3 cuvinte cum se simt. Sunt sigur ca dupa vindecare forumurile de acest gen nu mai sunt acelasi lucru ca inainte de interventie, dar vrem sa stim cum mai stati. Sanatate sa aveti!
Bravo, Bogdane, subscriu total ideii tale! Veniti frate si cei cu reusite totale, si cei cu rezultate partiale sau -din pacate - cu rateuri si ziceti-ne si noua ce mai faceti, cum o duceti. Chiar vrem sa stim! Va asteptam si sa va fie bine!
Sa speram ca vor reveni happy Apropos de topic, azi discutam cu cineva care are ceva cunostinte medicale si mi-a spus ca si cariile dentare pot da tahicardie...si nu numai. Stiti ceva de chestia asta?
Poate in cazul unui pacient care are substrat caria, prin durerea determinata si prin stimularea in acest fel a sistemului nervos vegetativ, sa determine declansarea tahicardiei, dar, repet, substratul tahicardiei trebuie sa fie prezent si acel pacient ar face tahicardii chiar daca nu ar avea carii.
E doar o parere, sincer nu am mai auzit de o astfel de abordare a problemei.
Buna, tuturor! Pentru mine lucrurile au mers foarte bine dupa ablatie (luna aceasta ar fi 4 luni de la interventie)...cateva extrasistole in perioada imediat urmatoare, apoi din ce in ce mai rare...Ma simt foarte bine, nu au mai fost niciun fel de probleme, fac sport, pot spune ca acum am o viata normala datorita dr. Vatasescu si echipei de la Floreasca carora le port un respect deosebit! Va doresc multa sanatate tuturor!
Buna ziua tuturor ! Desi imi foarte rau,sint fericita ca am avut placerea sa-l cunosc pe bunul si neobositul nostru prieten Armmdt.Este un barbat tinar,frumos,inalt, inimos, foarte cald, altruist...un OM deosebit, de mare calitate.Mi-ar fi placut sa am si eu un fiu ca el...cred ca mama ta se mindreste cu tine...acum vreau sa-ti spun ca ma simt f rau...de mult nu mi-a mai fost asa...ma ia cu rau de la stomac, greturi, transpiratii reci, oboseala,nu am pofta de mincare,etc.Intr-un fel ma bucur ca am starile astea urite cit am aparatele pe mine, poate vor inregistra corect si voi afla ce-mi tulbura atit de tare existenta.
Armmdt, te rog sa-mi spui daca cu boala mea pot urca 9 etaje fara sa cad pe jos ?
Teodora, ma bucur pt. tine...Uliana te pup!
Depinde din ce cauza ai simptomele. Daca este din cauza blocului atrio-ventricular atunci e posibil sa ai probleme la eforturi intense. 9 etaje nu e chiar nimic, mai ales ca e un efort nefiziologic.
URL de referinţă