Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Ok Armmdt,o sa-ti urmez sfaturile.Am emotii pt. miine, sper sa am vesti bune.
Iara o intrebare.Daca ii vine menstruatia se poate face ablatia si biletul de trimitere pana cand e valabil?Ei i-a fost scris pe data de 2 mai,iar daca e valabil numai o luna trebuie sa cer alt bilet.
Se poate face ablatia. Despre bilet cel mai sigur il intrebi pe medicul de familie.
Iti multumesc foarte mult, m-ai ajutat mult.Toata noaptea numai la asta m-am gandit.
vioboss, testul de efort e OK, singura ta problema acum sunt extrasistolele destul de frecvente, dar pentru asta o sa mergi la control si o sa vedem ce trebuie facut. Oricum ele nu iti pun viata in pericol. In rest esti in regula, poti sa pleci linistita in vacanta.
Iti multumesc , faptul ca e OK m-a facut deja sa ma simt plina de energie si dornica sa ma plimb si sa vizitez cat mai multe . Merg pe Costa Brava si am de gand sa fac si plaja dar sa fac si multa miscare . Plec maine si peste 8 zile va voi povesti cum a fost . Am observat ca daca fac mai multa miscare extrasistolele se sperie si nu prea le mai simt . Sper ca dr. V le va gasi leacul asa cum m-a scapat si de wpw . Daca ar fi nevoie de alta ablatie as face-o oricand numai sa scap de ele . Oricum , betalokul ma ajuta momentan . Va doresc tuturor un weekend placut si o saptamana fara greve !
Am viroza respiratorie si TA este mica in schimb pulsul este f rapid...112...poate din cauza tusei.Nu stiu ce med. sa iau sa ma pot odihni putin.Fac trat. cu septogal cu lactoferina 6 cp./zi si bromhexin 3 tb./zi.Pt. ca nu pot respira pe nas as putea lua paracetamol sinus?desi stiu ca e toxit pt. ficat.
armmdt,ce mai stii de dnul dr. Vatasescu?
Stiu ca, deocamdata, inca mai opereaza la Floreasca, dar numai pana la ora 2 si numai cand gaseste spatiu in programul celor de la angiograf.
Are voie sa puna mina si pe mapping 3D sau face doar ablatii cu aparatura - sa-i zicem - clasica?
URL de referinţă