Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Haoleuuuu, boieruleee, pupat-as si trait-ar de veste bunaaaaa!!!! Mama, ce misto!!!! Prietene drag, ce ne-am face noi fara sfaturile tale si raza de speranta pe care ne-o insufli tuturor?? Ce sa-ti spun, in afara de mii de multumiri! Si daca as fi avut copii, mi-ar fi fost extrem de drag sa-ti semene. Sa ne traiesti, auzi!!
multumesc uliana de sfat. Am sa incerc cred cu ceai de paducel, eventual tinctura de valeriana seara. Sanatate
Armmdt, te rog ,ma lamuresti intr-o problema. Anul trecut in noiembrie dr Ivanica mi-a notat pe foaia de consultatie si o regurgitare tricuspidiana grad 1. Anul acesta la spital, a treia zi dupa ablatie s-a vazut exact la fel cu regurgitarea. Acum, miercuri, surpriza. La control la Timisoara nu se mai vede regurgitare tricuspidiana. Cum e posibil? Are ceva legatura cu aspenterul pe care-l iau de doua luni? Multumesc
E posibil ca in urma eliminarii tahicardiei sa aiba loc o usorara remodelare cardiaca, ceea ce ar putea, eventual, determina eliminarea regurgitarii.
Sau, pur si simplu, fiind foarte usoara, depinde si cine iti face ecografia ... unii pot sa o vada, altii nu.
Dar indiferent cum ar fi stai linistit, o regurgitare de gradul 1 nu reprezinta nici o problema.
off topic un pic: ce se mai aude cu dl dr Vatasescu si cu ablatiile de la Floreasca? Stau aparatele alea degeaba si lumea sufera? sad Uite asa pana intr-o zi cand probabil satul de ceea ce se intampla o sa plece si dansul pe meleaguri mai linistite si unde lumea stie sa il aprecieze pentru ceea ce face...
Din cate am auzit dr. Vatasescu nu va mai efectua interventii la Floreasca si de saptamana viitoare va incep sa lucreze la o clinica privata.
Cand o sa aflu mai multe va spun.
Pe tema aceasta as avea rugamintea sa discutam in cadrul ariei dedicate, la Anunturi online / Reluare electrofiziologie la Floreasca.
Armmdt, te rog sa-mi spui ce inseamna bloc total?
Adica impulsurile electrice nu mai sunt conduse deloc de la atrii la ventriculi. Necesita implantarea unui stimulator cardiac.
...si eu am am asa ceva?
nu ma pricep sa-ti trimit rezultatul de la holter ekg..daca ar fi inregistrat bloc total medicul mi-ar fi spus ca e ceva grav...nu?
Daca ai fi avut bloc total cu siguranta medicul ti-ar fi spus. E ceva cat se poate de clar pe ECG, nu exista dubii.
Si, in plus, daca ai fi avut asa ceva te-ai fi simtit foarte rau, foarte posibil ai fi lesinat, se poate si deceda ...
Deci eu zic ca nu ai.
Mi-am luat tensiunea azi si a fost 146/93 si pulsul 79 ,in ortostatism 138/96 si puls 91...te rog armmdt sa-mi spui ce parere ai despre aceste valori si de ce difera...in repaus sint mai mari decit in picioare?
URL de referinţă