Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Eu zic sa te duci la control cat mai repede.
De intrerupt trebuie sa intrerupi doar tratamentul cu antiaritmice si cu anticoagulante, daca iei asa ceva. Si nu cu o luna inainte, ci cu cateva zile.
La cum te simti nu prea mai are de-a face doar cu balanta electrolitica zic eu. Trebuie sa faci un control serios.
(14-04-2010 06:54 PM)armmdt a scris: [ -> ]Eu zic sa te duci la control cat mai repede.
De intrerupt trebuie sa intrerupi doar tratamentul cu antiaritmice si cu anticoagulante, daca iei asa ceva. Si nu cu o luna inainte, ci cu cateva zile.
La cum te simti nu prea mai are de-a face doar cu balanta electrolitica zic eu. Trebuie sa faci un control serios.

Multumesc, pana la urma asta e cea mai buna solutie. Pana la urma, daca e nevoie si hotaraste si doctorul, o sa fac si analize... Ma gandeam la un moment dat la ceea ce a spus cineva pe forum, ca se pierd foarte multe minerale prin transpiratie. Eu, de cand m-am pricopsit cu aritmia asta, dupa un efort cat de cat sustinut, transpir cate o juma de ora de zici ca sunt la sauna... Iar un ultima perioada am cam facut ceva efort, peste limita normala, de zi cu zi, ca sa zic asa.
Da, dar totusi senzatiile pe care le ai sunt prea accentuate pentru a le pune doar pe seama unui dezechilibru electrolitic, cu toate ca nu e imposibil, dar fara un consult si niste analize nu avem cum sa ne dam seama.
revin si eu cu vesti bune....daca e sa le zic asa....am vorbit cu cardiologul si mi-a spus ca la mine nici nu incape vorba de ablatie sau alt fel de studii, ca am o tahicardie sinusala, nodul sinusal fiind cel raspunzator, deci nu e o stare provocata de vreo afectiune si sa incerc sa iau niste calmepam in perioada asta sa vad cum e!!! sunt ok deocamdata, astept consultatia din mai si setul de analize de la sf lui aprilie...sa vad cum e cu ca si mg!!!
sanatate tuturor
Buna, Gina! Ma bucur sa aud ca esti in relativa regula, ca nu ai nevoie de ablatie. Iti scriu in calitate de "veche" mincatoare de calmepam, xanax si alte anxiolitice diurne. Sint niste doctorii bune, dar atentie, dau dependenta ca toate benzodiazepinele si greu mai scapi de ele. In orice caz, sa le iei in doze minimale si nu fara recomandare psihiatrica. Eu am incercat sa le inlocuiesc cu doctorii naturiste. Pentru diverse palpitatii fac foarte bine cele cu extract de sunatoare, paducel, talpa gistii. Uite citeva exemple:Capsule de sunatoare/Walmark/, Calmoplant, Sedocalm, Nervosedin/toate de la Plantavorel/, Hipercalm/Hipericum/.Evident, nu le iei pe toate deodata. Cele mai recomandabile pentru palpitatii sint cele cu continut mare de paducel. Sa-ti fie bine, sa auzim de bine!
multumesc mult uliana pentru sfaturi si sper sa fim sanatosi cu totii!!! dar vreau sa te intreb tu de ce afectiuni suferi? sau ce stari ai de ai folosit aceste anxiolitece? acum esti mai bine? iti doresc si tie sanatate multa si mai tinem legatura!!!
mamei ia curs de citeva ori singe din nas cum se ridica din pat, ce pot sa-i fac ca sa-i opresc singerarea? sa-i dau vit. k?
Ma tem ca o voi pierde...sint disperata, de 24 de ore nu m-am odihnit deloc si simt ca sint la capatul puterilor...ce pot face? daca o duc la spital nu-i acorda nimeni atentie ca e batrina...daca o tin acasa si moare o sa regret toata viata ...
Eu zic sa chemi ambulanta. Nu conteaza varsta pacientului, sunt obligati sa intervina. Nu da anticoagulante fara sa fii sfatuita de un medic.
Sangerarea a fost abundenta, sau ceva usor?
...curge..se opreste...iar curge...nu-i abundenta
URL de referinţă