Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Salutare tuturor. Sincer, imi pare extrem de rau sa vad ca nu va simtiti bine. Eu totusi, cred ca daca medicii spun ca este totul OK si mai ales ca ati facut ablatia la medici renumiti, care v-au asigurat ca totul e bine, simptomele sunt undeva la nivel psihic. Personal nu am facut ablatie pentru ca nu e cazul(deocamdata si sper sa nu fie); am o usoara tahicardie pusa pe "fond nervos" de mult timp( poate tahicardie e mult spus pentru ca pulsul meu nu depaseste 90 bpm in repaus cateodata, dar suficient incat sa il simt si sa ma sperii) . Eu am incercat vagostabyl si a dat ceva rezultate. Stiu ca se da fara reteta iar la indicatii apare "Adulti: - tratamentul hiperexcitabilitatii cardiace in absenta oricarei afectiuni cardiace" . Eu zic sa incercati si asta pentru scurt timp sa vedeti cum va simtiti. Asta bineinteles daca si medicul va spune ca e bine sa luati. Sanatate !
Leontina, blocul se referea la un bloc de conducere atrio-ventricular. Mergi cum ti-am zis la dr. Grecu sa cerceteze mai indeaproape ce trebuie facut. Daca e un bloc de grad mai inalt si e si simptomatic e posibil sa fie nevoie de implantarea unui stimulator cardiac. Dar sa vedem ce concluzie trage d-na doctor.
Ramona, as zice ca dupa ablatie parca ai mai multe extrasistole decat inainte. Asta, teoretic, ar fi posibil daca inainte aveai o tahicardie care le masca, acea tahicardie fiind acum rezolvata extrasistolele nu mai au de ce sa fie inhibate si se manifesta mai mult ... e doar o opinie.
Mergi cu rezultatul holterului la dr. Ivanica si vezi ce parere are si dumnealui.
De asemenea ideea lui Bogdan nu e rea.
Buna Ramona. Stai linistita, nu te speria. Si eu am patit tot asa ca tine. Mi-am notat pe parcursul monitorizarii holter toata activitatea ce am desfasurat-o. Am avut o zi obisnuita de munca cu stres, oboseala, agitatie. La un moment in care stiu sigur ca eram super calm si foarte linistit apare pe rezultat un episod de tahicardie cu puls 211. tongue . Aiurea. Iar in 24 ore nu am simtit nici o extrasistola. La mine pe rezultat apar 7750 extrasistole ventriculare si cateva sute supraventriculare. Aparatul cu care am trait 24 ore , eu unul sustin ca a fost defect. La tine Ramona ce apare pe prima pagina la INTERPRETARE? Incerc sa atasez cateva pagini din rezultatul meu sa vedeti cum arata.
Sincer esti norocos Bogdan sa te ajute vagostabyl cu rezultate bune. Pe mine nu ma ajuta 50 mg metoprolol pe zi. Uneori chiar ma simteam mai rau. La puls 250 timp de o ora nu a fost usor. Si in ultima vreme faceam crize de mai mult de trei ori pe saptamana. Am o luna de la ablatie si ma simt bine. Puls variabil de la 60 la 90. In functie de activitatea desfasurata. Si inca nu m-am refacut 100 %. Asa simt. La patru zile de la ablatie nu am fost in stare sa urc trepte pana la etajul doi. Acum urc la etajul patru fara opriri, in ritm alert. Dar nu mai fac crize de TPSV. Si pt mine asta e important. Undeva simt si eu ca fac uneori tahicardie pe fond nervos. Asta e lumea agitata in care traim. Iar inainte de ablatie, studiul electrofiziologic scoate in evidenta clar tipul de tahicardie fara nici o eroare, fiind singura investigatie pentru asemenea cazuri. Si Ramona stie ce fel de tahicardie are tot datorita studiului electrofiziologic.
Va urez sanatate multa.
Am scanat rezultatul holter. La pagina cu detalierea pe ore se vede clar ca de la ora 00.00 pana la ora 06.00 abia sunt extrasistole. Si chiar in acest interval pulsul e cel mai scazut.In rest sunt plin de extrasistole. Oare nu pt ca noaptea am dormit linistit si abia m-am miscat? Daca aparatul avea electrod cu intrerupere e clar. Ziua, miscare , munca, urcat scari, se misca aparatul si inregistra cu erori. Iar pe cealalta pagina, cu episodul de tahicardie iar e ceva ciudat, grafic foarte urat si puls 211. Dar la 11 dimineata sa am puls 211 si sa nu simt??? Iarasi o dovada de holter defect.
Sanatate
mai am o pagina din holter report
este o pagina ce nu stiu ce reprezinta
Prima pagina e o inregistrare normala, a doua e ceva plin de artefacte, destul de greu inteligibil
Multumesc armmdt. Ce parere ai de cele trei pagini pe care le-am atasat la pagina 26? Multumesc
Mi se par parazitate, pentru ca vad ca la raport apar mentiuni de genul ca ai fi avut tahicardii ventriculare la nivel de zeci de batai cu frecventa de peste 250 pe minut. Ceea ce ai fi remarcat cu siguranta, dar tu zici ca ai simtit doar cateva extrasistole si atat. Cred ca holterul acesta nu e de cea mai buna calitate. Zic ca ar trebui sa il repeti.
ce crezi despre rezultatul holtarului meu armmdt?Eu una nu cred ca-i defect c ptr ca in ultima vreme ma simt din ce in ce mai rau,durere in piept ,greata si ameteli.Eu cred ca recidiveaza.Ai reusit sa-l intrebi pe Dl dr?
Ramona, cum spuneam si mai inainte, se pare ca ai avea o activitate extrasistolica mai accentuata dupa ablatie. De ce? ... Prin mesaje imi e greu sa spun.
Tinand cont ca te simti si rau eu zic sa iei legatura cat mai repede cu dr. Ivanica.
Cu dr. Vatasescu inca nu am apucat sa vorbesc pentru ca trece printr-o perioada cam grea si e cam tensionat. S-a certat cu sefa lui, Prof. Dorobantu si, momentan, are interdictie de a mai face ablatii. Asa ca nu cred ca e un moment bun sa discut cu el. Si, oricum, daca momentan nu mai face ablatii ce ar putea sa imi spuna? Dupa ce se mai linistesc apele si se mai aseaza lucrurile o sa discut, stai linistita, ca nu am uitat.
Am fost alaturi de voi tot timpul si va rog sa nu va suparati dar starea mea va voi descrie dupa PASTE.
URL de referinţă