Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Laura, te sfatuiesc puternic sa mai astepti, ca foarte curand o sa fie dat in folosinta laboratorul cel nou al dr. Vatasescu. Nu ai ceva care iti pune viata in pericol, e doar inconfortabil.
Am vorbit cu dr. Vatasescu chiar acum, dar in acest moment e o asa incurcatura si ameteala atat la minister, cat si in spital, incat nu poate sa imi spuna nimic sigur. O sa discutam din nou saptamana viitoare, in speranta ca se mai limpezesc lucrurile pana atunci.
Dar, pe de alta parte, chiar daca nu mai esti angajata, tu poti sa iti faci un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate de la tine din oras si sa platesti asigurare la nivelul salariului minim pe economie (iese ceva la genul 25-30 RON/luna) si, in felul acesta sa fi asigurata.
Hai sa vorbim saptamana viitoare, sa vedem daca aflu mai multe despre situatia de la Floreasca. Daca vedem ca nu se poate face nimic la Bucuresti procedeaza asa cum ti-am zis eu si programeaza-te la dr. Grecu.
Nu e nici o graba, din nici un punct de vedere. Ce ai tu nu e mortal si in doua saptamani nu va evolua in nici un fel.
La Floreasca, dupa cum merg lucrurile, nu cred sa se rezolve ceva pana atunci.
Iar in privinta asigurarii fa cum ti-am spus si e totul OK. Sau, o alta solutie, daca sotul tau are serviciu te poate lua ca si co-asigurat pe asigurarea lui. Deci, oricum ar fi, ai niste variante.
Sa ne tii si pe noi la curent cu evolutia. Rugamintea ar fi ca, daca dintr-un motiv sau altul, nu mai ajungi la Iasi sa o suni pe dr. Grecu si sa o anunti.
Succes!
Buna tuturor!am venit acasa de la Timisoara,afost facuta ablatia si sa speram ca totul va fi bine de acum incolo.Diagnosticul pus este<
DUBLA CALE ACCESORIE ASCUNSA PARAHISIANA(ANTERIOR PARASEPTALA SI ANTEROSEPTALA DREAPTA(.TAHICARDIE JONCTIONALA RECIPROCA ORTODROMICA CU QRS SUBTIRI,CUBLOC DE RAMURA DREAPTA,RESPECTIV BLOC DE RAMURA STANGA DEPENDENT DE FRECVENTA.ABLATIE PRIN RADIOFRECVENTA PRIN ABORD VENOS FEMURAL DREPT SI UTILIZAREA UNUI CATETER STABILIZATOR.INTREBAREA MEA CEA MARE.DE CE NU TREBUIE SA SE IMBOLNAVEASCA IN PRIMA LUNA SI CE SE INTAMPLA DACA ...?
buna, am reusit sa intru pe forum pana la urma. big grin Armmdt, m-ai facut curioasa, mi-ai spus ca insuficienta asta valvulara trebuie supravegheata sa nu degenereze in altceva.....pai in ce poate degenera? tratament medicamentos oricum iau, 5 mg de bisoprolol/zi. Acuma nu stiu daca asta e pt tpsv sau pt cealalta problema...oricum, ce e mai important...daca imi fac interventia de ablatie, voi putea face apoi efort, sau va trebui in continuare sa duc un regim de viata precaut, in care nu pot face eforturi mari, si nu pot manca si bea "n" lucururi, datorita celeilalte probleme? sad Si fi sincer si cand e vorba de probleme care pot degenera.
Multumesc inca o data. O seara placuta
Laura, maine am o interventie de facut impreuna cu d-na doctor, sunt chiar in Iasi acum, asa ca ii spun eu, stai linistita. Daca intri in criza si o tolerezi (nu lesini) nu are nimic daca nu stai pe spate. Statul pe spate si diverse alte tehnici de genul de a incerca sa iti tii respiratia si sa incerci sa expiri cat poti de fortat actioneaza prin intermediul sistemului nervos parasimpatic si, uneori, determina oprirea tahicardiei.
Borkek, te rog scrie normal, nu doar cu litere mari happy
De imbolnavit nu trebuie sa se imbolnaveasca pentru ca ablatia reprezinta, pana la urma, o arsura pe partea interioara a inimii. Daca pacientul se imbolnaveste e posibil ca vindecarea acelei cicatrici sa fie influentata in mod negativ, nu mai spun ca daca e vreo boala infectioasa poate avea o influenta foarte nefasta. De aceea in urmatoarea luna mare atentie, mai mult stat prin casa, mancat multe fructe pentru intarirea organismului, atentie la curent sau la raceli ...
iti multumesc mult de tot chiar stateam cu griji ati fost prea buni cu mine,nu puteam sa plec asa fara sa anunt.oricum vorbim si cand ajung in italia.noapte buna.
am uitat sa intreb:in caz de lesin poti muri?nu am lesinat niciodata.happy
Nu, stai linistita, ce ai tu nu e mortal. Dar asta nu inseamna sa te culci pe o ureche si sa o lasi prea mult. Trebuie sa o rezolvi, pentru ca in timp situatia se va agrava.
Bafta si tinem legatura!
si nelamurirea mea?.. chiar vreau sa stiu daca voi putea vreodata duce o viata normala...
Prin degenerare ma refeream la accentuarea insuficientei valvulare, la afectarea si mai puternica a valvei. Daca faci ablatia si nu mai ai tahicardii, daca iti tii tensiunea sub control si daca ai o alimentatie sanatoasa, eventual si o medicatie corespunzatoare, daca e cazul, eu zic ca ar trebui sa fie in regula si o sa poti avea o viata normala. Dar mai multe despre problemele tale valvulare trebuie sa le discuti cu un cardiolog, in urma unei ecocardiografii. Treburile acestea se analizeaza cu "poza" in fata big grin si observand evolutia in timp. Eventual la ablatie discuta cu doctorul si despre aceasta problema.
URL de referinţă