Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Tahicardie vindecata
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Din cate stiu eu pe la jumatatea lui aprilie ar trebui sa fie disponibil. O sa intreb.
Ar fi bine sa faci inainte si un control, ca sa vada si dumnealui despre ce e vorba si daca e intr-adevar cazul de ablatie. Controalele le face la clinica Angiomed in Bucuresti. Vezi pe Internet telefoanele clinicii si fa-ti o programare la dr. Vatasescu. Costa 300 RON. Tot atunci o sa te si programeze pentru ablatie, daca este cazul.
Buna tuturor!Iarasi am o problema in legatura cu fiica mea.De o vreme i se umfla picioarele,de fapt jos la glezna.Stie cineva de la ce ar putea fi?Acuma ia Concor pana facem a doua interventie asa ca crize de tahicardie nu mai are dar de multe ori zice ca inima face cam ciudat,ori prea repede,ori nu se simte pulsul,si mai simte ca lesina(zice ea).Va multumesc!
E posibil sa fie de la Concor. Mai ales daca manifestarea a aparut dupa ce a inceput sa ia acest medicament. Pentru ca e un copil, nu ar trebui sa aiba la varsta asta probleme cu articulatiile sau cu circulatia.
La asta m-am gandit si eu,dar nu stiam daca se poate de la concor sa fie ptr. ca nu scrie nicaieri.
Unele dintre efectele secundare ale Concorului pot fi oboseala, ameteli, dureri de cap, extremitati reci, hipotensiune, retentie de fluide, crampe musculare ...
De aceea m-am gandit ca ar putea fi de la el. Mai ales ca, asa cum am spus, simptomele au aparut dupa ce a pornit tratamentul cu Concor.
armmdt te rog sa ma scoti dintr-o incurcatura .am efectaut conversia electrica si a reusit.Pe linga medicamentele lasate de dnul dr. V ,cei care m-au convertit au adugat un medicament pe care nu-l descifrez:Magn..rot 1 tb./3pe zi .Sa fie magneziu?
Buna liviu. Astept si eu raspunsul lui armmdt la intrebarea ta. Sa fie medicamentul indicat de tine magnerot(orotat de magneziu)? Sanatate la toti!
Liviu, n-as vrea sa gresesc, dar parca tu ai fi Florentina2008 de pe celalalt forum, cel ce facuse ablatia pentru FA cu metoda cea noua. Sa inteleg ca ai facut o criza care a trebuit convertita electric?????
Salut liviu. Da, despre Magnerot e vorba si e un medicament foarte bun.
uliana, nu gresesti big grin
uliana:am fost descoperit acum 3 ani cu FA,dar de cind o aveam nu stiu pt ca la mine nu am alta sintoma decit puls aritmic.Asa cum ti-am spus am facut foarte multe incercari de convertire(la floreasca au inceput sa ma cunoasca si cei de la paza)si in acest timp s-a marit atriu sting.Am insistat acum 2 ani pt ablatie de flutter ,nereusita ,am asteptat sa se aduca aparatura pt FA si iti dai seama ca in tot acest timp muschiul inimii s-a modificat.Dupa ablatia de FA de acum 3 saptamini, am avut niste batai ale inimii aiurea si dnul dr.Vatasescu impreuna cu echipa au constatat ca, cauza mentinerii starii de FA, cu toate ca inclusiv studiul ectrofiziologic arata ca totul este ok, este o apnee obstructiva Am inceput imediat consultatiile la spitalul Filaret si in cateva zile voi folosi o masca care va elimina apneea.tot odata am facut si conversia la RS si sper ca totul sa ramana asa.De aceea ti-am spus ca peste citeva saptamini iti pot da un raspuns sigur la intrebarea ta.Si asa voi face.
PS daca ceva nu imi place la doctori este SCRISUL. doamne!!!!!
URL de referinţă