Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Doctor/Clinica Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna Seara!


Imi poate si mie recomanda o clinica sau un doctor specializat in chirurgia despicaturilor labio-palatine din Bucuresti sau Cluj.

Am fost operat cand am fost mic, dar tot mai am vreo 2 interventii si m-ar interesa un doctor foarte bine pregatit in astfel de interventii(implant de dinti+ probabil aparat+probabil latire de palat).

Am mai suferit cateva interventii care au mers putin prost la o varsta frageda(un doctor mi-a facut 3 operatii in loc de o singura operatie) si nu as mai vrea sa trec prin asa ceva, de aceea va rog sa imi recomandati un doctor foarte capabil care sa nu aiba vreun caz de malpraxis.

Mentionez ca am implinit 18 ani deci un doctor/clinica pentru adulti ar fi potrivit(a).
Nu pot sa fac o recomandare cater un doctor anume, dar poti consulta lista de mai jos si alege o clinica specializata din Bucuresti, de exemplu:

http://www.calificative.ro/medici-chirur...lo-faciala

Sanatate si succes in demersul tau
Stiu eu un doctor, dar trebuie sa-l intreb daca e de acord sa-i pun datele pe Forum. Vorbesc maine cu el.
(09-10-2015 10:31 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu pot sa fac o recomandare cater un doctor anume, dar poti consulta lista de mai jos si alege o clinica specializata din Bucuresti, de exemplu:

http://www.calificative.ro/medici-chirur...lo-faciala

Sanatate si succes in demersul tau

Multumesc foarte mult pentru lista !

(09-10-2015 11:02 PM)Arm-Med a scris: [ -> ]Stiu eu un doctor, dar trebuie sa-l intreb daca e de acord sa-i pun datele pe Forum. Vorbesc maine cu el.

Cati ani are? A mai avut astfel de interventii(despicaturi labio-palatine+implantologie si latire de palat)?

Daca ai timp si nu te deranjeaza, chiar te rog sa il intrebi si,daca nu e de acord ca datele de contact sa ii fie facute publice, poate e de acord sa mi le trimiti prin mesaj privat.
URL de referinţă