Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ablațiile mele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
N-am fost monitorizat deloc, nici pe Salvare. Pur și simplu le simt. Flutterul ăla e al naibii de obositor. La FiA ritmul e neregulat, la flutter e regulat dar foarte rapid. Ventriculii lucrează permanent și rapid. Probabil de aici oboseala. În ambele cazuri atriile fibrilează.
de aceea mi se pare cu atât mai ciudat că am avut criza asta, oarecum inexplicabilă
Ai avut vreodată vreo criza explicabila?! Eu am renunțat la medicație, crizele vin și pleacă absolut inexplicabil. Singura regula care pare valabila în cazul meu este ca în 95% din cazuri crizele se declanșează atunci când stau culcat în pat după orele 18_19. Deasemenea am avut la începutul anului vreo 3 luni fără crize deloc și fff puține extrasistole...
(08-06-2016 05:55 PM)ursamajor a scris: [ -> ].. m-a deșteptat ăla micu', că voia la baie.

Vezi ce pățești dacă dai mîna cu michiduță? Azi i-ai putea face un parastas, de Ziua Eroilor, în cinstea eroului căzut fără luptă ... happy
Un articol interesant: http://a-fib.com/weight-loss-to-reverse-...n-success/
...unde e cazul și IMC-ul e depășit. Pentru mine, de exemplu, e o umbră de speranță. Mai greu e să scap de kilogramele în plus. Câtă voință aș avea, dacă fac mișcare și trec de 100-120 bpm riscul de a se declanșa o criză e major. "Sabia lui Damocles" e mereu deasupra capului...
Mâine merg la control, după ce am ratat programarea din 8 iunie. Am avut noroc că între timp s-a răzgândit un creştin, eliberându-se astfel un loc, şi aşa am scăpat şi de taxa de urgenţă ce ar fi trebuit s-o plătesc pe 29.
Să vedem ce-o să spună dr. V. Vă ţin la curent! happy
Multa sănătate!așteptăm vesti bune!
(21-06-2016 01:18 PM)ursamajor a scris: [ -> ]Mâine merg la control, după ce am ratat programarea din 8 iunie. Am avut noroc că între timp s-a răzgândit un creştin, eliberându-se astfel un loc, şi aşa am scăpat şi de taxa de urgenţă ce ar fi trebuit s-o plătesc pe 29.
Să vedem ce-o să spună dr. V. Vă ţin la curent! happy

Sa-ti mearga bine maine la intalnirea cu dr V , desi eu unul nu mai am demult niciun fel de asteptari de la intalnirile cu acest domn. Sunt nou pe acest forum, in acelasi timp sunt vechi, in sensul ca-ti cunosc povestea ta, Ursamajor ,asa cum cunosc povestile tuturor celorlalti colegi de osanda. Povestile voastre sunt povestea mea si invers , asa incat vorbim la fel, simtim la fel, asa cum se cade printre suferinzii de Fia. In ceea ce te priveste pe tine, ursamajor, dat fiind istoricul ultimilor tai 2 ani de dupa ablatie, cu crize repetate , nu am inteles niciodata de ce dr V nu te-a chemat imediat la ablatia nr 2 imediat dupa prima recadere. Nu-i treaba mea, nu insist, dar in cazul meu, la prima recadere dupa prima ablatie ( aprox 3 luni), m-a chemat urgent la ablatia nr 2. Pe care am executat-o voios, iar acum, dupa 14 luni , desi nu fiecare zi e una insorita , per total starea mea este consistent ameliorata. Daca-mi permiti o sugestie, una superficiala dealtfel, cata vreme nu cunosc detalii si conjuncturile specifice cazului tau : daca poti, mai fa una !
Ai prea putin de pierdut si atatea de castigat !
Si acum cum esti? Ce inseamna "stare consistent ameliorata"?
Nu decide bolnavul când și dacă se face ablația. Medicul e acela. Apoi, vorba unui electron (aprobată pozitiv +), există bolnavi, nu boli. Fiecare cu beleaua lui. La mine există o apnee severă de somn, câteva kile în plus, care au mare influență asupra stării generale. De aceea și merg la control, să vedem ce e de făcut. În ciuda celor 6 crize în cei doi ani de după ablație (în 2014, înainte de ablație am avut sute de crize în jumătate de an) eu sunt optimist. happy Și-apoi, imediat după ablație CAS nu acorda nicio promoție la ablațiile de FiA. Și dacă ar fi trebuit n-aș fi putut să fac. No, asta e, muncim încă pe nasturi pe-aici.
(21-06-2016 07:11 PM)Vasile a scris: [ -> ]Si acum cum esti? Ce inseamna "stare consistent ameliorata"?

Fara crize, dar cu dusmanul permanent in carca. E prezent, il simt , il stiu.
Si da, ai dreptate, fiecare bolnav cu crucea lui, tocmai de aceea ti-am spus ca sugestia mea, desi amicala, nu poate fi decat...superficiala.

(21-06-2016 07:32 PM)ursamajor a scris: [ -> ]Nu decide bolnavul când și dacă se face ablația. Medicul e acela. Apoi, vorba unui electron (aprobată pozitiv +), există bolnavi, nu boli. Fiecare cu beleaua lui. La mine există o apnee severă de somn, câteva kile în plus, care au mare influență asupra stării generale. De aceea și merg la control, să vedem ce e de făcut. În ciuda celor 6 crize în cei doi ani de după ablație (în 2014, înainte de ablație am avut sute de crize în jumătate de an) eu sunt optimist. happy Și-apoi, imediat după ablație CAS nu acorda nicio promoție la ablațiile de FiA. Și dacă ar fi trebuit n-aș fi putut să fac. No, asta e, muncim încă pe nasturi pe-aici.

Scuze, raspunsul pentru tine l-am adresat , gresit, lui Vasile.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
URL de referinţă