Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ablațiile mele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Față de beneficiile ce le poate aduce, ce simți e NIMIC. Mergi cu încredere. Durerile care apar sunt mai mult decât suportabile. Ești conștient tot timpul, se anesteziază local, în zona inghinală, pe unde se intră cu cateterele.
Dacă urmezi sfaturile personalului medical, nu apar reacții adverse.
Am facut doar ablatii, nu am facut niciun studiu electrofiziologic simplu, insa nu sunt de nefacut. Sunt vizite la stomatolog mult mai nasoale. Un detartraj poate fi mai dureros decat intrarea in vena femurala. Da, e firesc sa ai o reticenta, insa e gresit sa amani daca ai nevoie de studiu. Pe de alta parte, daca tot iti fac studiul poate ar trebui sa faci si ablatia tot atunci daca e cazul.
Doare, si simti mare parte din ce fac, insa nu e insuportabil.
Pornind de la discuția de aici am decis să vă mai povestesc ceva. Cât se poate de scurt, că sunt multe de spus.

Vă povesteam aici și aici că am avut alte două crize de FiA: una scurtă, care s-a oprit de la sine, iar a doua zi alta, care a cedat după cca. 3 ore, după ce luasem 4 comprimate Ritmonorm. Din fericire, n-am ajuns să fiu internat în spital, de care am oroare, "grație" sistemului nostru de sănătate. Căci la Brăila, e jale, dragilor, în spitale! Dar n-o să dezvolt subiectul acesta acum, aici.

Buun, să continui! Din martie și până acum trebuie să spun că am trecut printr-o perioadă destul de dificilă dpdv al manifestărilor mele cardiace: dese extrasistole (ca niciodată, parcă), dublate de teama că oricând se pot declanșa iar crize de FiA, mai ales că ultimele s-au pornit cam fără motiv, aș spune. A trebuit să fac ceea ce spunea că face SoulHealer, anume să iau Ritmonorm, în doze mici permanent. Așa că aproape zilnic luam 1, 2 chiar și 3 comprimate pe zi. Oricum, pățaniile cu ultimele două crize mi-au trezit interesul printr-o chestie. Anume faptul că am ieșit din FiA după 3 ore, când crizele mele țineau minimum 18 - 20 ore, uzual peste 24 ore (chiar și 46 de ore), în ciuda administrării de medicamente.
Această chestie mi-a dat speranță cumva și m-a făcut și să acționez. Coincidență sau nu, în perioada aceea, fiindcă îmi doresc să mai scad în greutate, am dat de un documentar foarte foarte interesant, pe care vi-l propun aici și pe care vă rog să-l priviți eliberați de orice prejudecată:
Regretul meu este că n-am început să pun în practică încă de atunci "cura" ce mi-o propusesem. Am început-o abia acum vreo săptămână. Zic cură, fiindcă nu țin post negru decât miercurea și vinerea (precum creștinii, deh, străvechea înțelepciune a rasei umane!), iar în rest practic restricția calorică până la suportabil. De pildă, am zile când nu mânânc decât 2 mere și ceva frugal seara (până-n ora 18) sau chiar deloc. Nu sar de 500 cal. pe zi, maximum 1000 cal. în zilele când apare vreo tentație. Acum, despre rezultate: în primul rând mă simt excelent! Nu mai am extrasistole aproape deloc (foarte rare). Nu mai iau Ritmonorm. Betalocul încă îl iau. S-a liniștit pulsul. Cred că în curând o să încerc să reduc și Betaloc. am pierdut și cca. 4 kg, ceea ce e OK, dp meu dv.
Probabil că atunci când voi fi mai pregătit, voi ține și o repriză de câteva zile de post negru cu apă. Și voi face asta nu doar în scopul de a slăbi, ci pentru autocontrol, în primul rând. Aveam niște obiceiuri alimentare foarte sănătoase și doresc să renunț complet la ele. Nu știu ce-mi va rezerva viitorul, dar știu sigur că postul va fi unul dintre prietenii mei buni de azi înainte.

Încă o referință: https://cirys.wordpress.com/
Interesant film, intr-adevar. Indiscutabil postul asigura o detoxifiere a organismului. Numai ca nu oricine il poate tine. Diabeticii, de exemplu sau cei ce sufera de sindrom metabolic. Eu nu l-as putea tine. Daca nu mananc ceva intre masa de dimineata si cea de la pranz (gustarea de la ora 11) atunci pe la 11:30-12 apar cateva extrasistole izolate care imi spun parca: "Alo, domnu', pai ce faci?!" happy Imi dau foarte bine seama ca asta nu e normal, mai ales ca nu e vorba de hipoglicemie in acele momente. Este posibil ca nivelul glicemiei pe care organismul il percepe ca fiind normal, sa se fi deplasat spre zona in care ar putea fi vorba de prediabet (100-110) si atunci la valori de 90 sa zicem, sa apara extrasistolele.
E bine ca poti tine post negru si cred ca orice metoda prin care sa inregistrezi o scadere ponderala te poate ajuta foarte mult. Organismul nostru nu se poate detoxifia corect din mai multe cauze, sedentarism, alimentatie nesanatoasa, boli de nutritie si metabolism. De aceea, orice efort orientat in aceasta directie este benefic, fara indoiala.
Da, așa e, unora cu anumite boli nu le este recomandat postul negru (fără supraveghere medicală, aș adăuga). Diabetul de tip I este una dintre acestea. Dar la tip II nu e niciun impediment. E evident să apară unele manifestări neplăcute. Însă acestea sunt normale, oarecum.
Oricum, e o cale care ar putea ca la unii să nu funcționeze din prima, referindu-mă la problemele cardiace. Dar în sfera sănătății generale sunt mai mult ca sigur că va funcționa la oricine. Ceea ce ar putea aduce și ameliorări treptate ale activității cordului. happy
Apropo de cele menționate anterior: http://romaniaraw.freeforums.org/viewtop...f=11&t=493
Ar merita un topic separat și aici? Zic eu că ar fi bine să știe lumea. happy
Din păcate ieri iarăși m-a "bușit". M-a luat în somn. 4 ore FiA, 8 ore Flutter (mie personal mi se pare mult mai nașpa ca FiA), recăzut 2 ore în FiA și gata, acum sunt acasă. Și nu mi-ar părea rău, dar m-a făcut să-mi contramandez programarea la Dr. Vătășescu pe care o aveam azi. Unde trebuia să discutăm despre ceea ce avem de făcut. Din fericire, am reușit să mă reprogramez pe 29 iunie, cu taxa de urgență aferentă, altfel locuri erau tocmai în august.
No, mergem înainte. De data asta am hotărât să iau tratamentul prescris aici.
un mesaj mai lung acum
Mai lung? N-ar mai fi de spus decât că am avut o perioadă aproape fără extrasistole, de aceea mi se pare cu atât mai ciudat că am avut criza asta, oarecum inexplicabilă. La ora 4 m-am deșteptat, de fapt m-a deșteptat ăla micu', că voia la baie. big grin Atunci am simțit și beleaua. Calm, am luat 4 Ritmonorm și un Betalok, m-am întins la loc și am așteptat, poate-poate cedează. N-a cedat ca ultima dată, când după 3 ore s-a oprit, așa că la 7 am sunat la 112. Restul e cancan. winking
Vedem pe 29 iunie ce-o mai zice omul cu halatul alb, taman când fac semicentenarul. big grin
(08-06-2016 11:46 AM)ursamajor a scris: [ -> ].. 4 ore FiA, 8 ore Flutter ..

Cum deosebești una de alta? Sau cum ai fost monitorizat la spital?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
URL de referinţă