Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ablațiile mele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Mulţumesc, domnule, mulţumesc!

Ambiţia trebuie să o ai pentru a face această procedură, iar încrederea, în medic. În alt mod nu poţi influenţa situaţia. Inima îşi are propriul "eu" şi se sustrage controlului nostru. happy
Buna ziua! Sunt programata pt studiu electrofiziologic in viitorul apropiat la Cluj. Va rog cei care ati facut ma puteti contacta in privat pentru a-mi oferi mai multe informatii?!? Va multumesc anticipat.
Multa sanatate
Daca tot am scris pe topicul de "Ablatii reusite sau...", hai sa scriu si aici. M-am retinut de la a mai scrie din superstitie. big grin La prima ablatie, ca un facut dupa ce scriam, pac, se intampla ceva sau aveam o criza. Asta ar fi explicatia intarzierii. Amu, fie ce-o fi, daca am spus pe celalalt topic ca n-am mai avut nicio criza de la a doua ablatie, sa povestesc si aici rezumatul acestor aproape noua luni fara FiA... Reamintesc ca prima ablatie a fost cu RF, cea de-a doua crio. Pare ca aceasta din urma a fost mult mai eficace si stiind tehnologia ei, cred ca nu e o intamplare, fiindca se izoleaza venele pulmonare circular. Dupa prima ablatie venele s-au reconectat, probabil pe langa traseele ablate prima data.
Ca nou nu te mai face niciun medic, dar important e ca n-a mai fost nicio criza cu spitalizare. Ba mai mult, nici macar un minut de FiA. Ceea ce mi se pare remarcabil si extrem de imbucurator. Au fost perioade cu multe extrasistole carora, personal, nu le dau absolut nicio importanta. Au fost evenimente ceva mai lungi (cateva secunde pana la zeci de secunde), cand am crezut ca am iarasi crize de FiA. Am pus holter si m-am linistit dupa ce am vazut ca au fost salve de extrasistole. S-au rarit si acestea foarte mult si le mai fac doar in momente de suprasolicitare fizica sau nervoasa. Una peste alta, schimbarea in bine a fost extraordinara. Le-as dori sa aiba parte de asa ceva tuturor celor care sufera din cauza acestei pacatoase afectiuni.
S-auzim de bine si multa sanatate tuturor!
No, dragilor, luna asta (pe 28) se împlinește un an de la a doua ablație și totul este OK. Nu am mai avut nicio criză de FiA, ci doar relativ (și doar uneori) numeroase extrasistole. Dar astea nu mă mai deranjează, trăiesc cu ele, în condițiile în care pot face comparație între "furtuna", numită FiA și ele, "adierea/murmurul". Multe n-ar fi de spus, poate doar faptul că încă n-am reușit să scap de kilogramele în plus, din păcate. sad Și sunt aproape sigur că și extrasistolele s-ar mai rări, dacă aș reuși s-o fac. Postarea se vrea doar o pledoarie la #rezistență big grin în fața acestei boli numite FiA și un îndemn la speranță pentru cei ce după o ablație încă nu au scăpat de ea. Mă gândesc la colegul CristianG, în principal, pe care îl încurajez să lupte cu necazul de a avea recurențe după prima ablație.
No, multă sănătate tuturor! big hug
(13-11-2017 12:52 PM)ursamajor a scris: [ -> ]No, dragilor, luna asta (pe 28) se împlinește un an de la a doua ablație și totul este OK. Nu am mai avut nicio criză de FiA, ci doar relativ (și doar uneori) numeroase extrasistole. Dar astea nu mă mai deranjează, trăiesc cu ele, în condițiile în care pot face comparație între "furtuna", numită FiA și ele, "adierea/murmurul". Multe n-ar fi de spus, poate doar faptul că încă n-am reușit să scap de kilogramele în plus, din păcate. sad Și sunt aproape sigur că și extrasistolele s-ar mai rări, dacă aș reuși s-o fac. Postarea se vrea doar o pledoarie la #rezistență big grin în fața acestei boli numite FiA și un îndemn la speranță pentru cei ce după o ablație încă nu au scăpat de ea. Mă gândesc la colegul CristianG, în principal, pe care îl încurajez să lupte cu necazul de a avea recurențe după prima ablație.
No, multă sănătate tuturor! big hug
Ma bucur pentru tine, ursamajor , iti doresc RS in continuare. Cateva kg mai putin, combinat cu o portie zilnica de miscare cardio ( 4-5 km de mers alert pe jos, de exemplu) ar putea ajuta mai mult decat crezi. Ti-o spun din experienta personala, pentru ca si eu ma pregatesc de o mica aniversare pe data de 30.11 a.c. : 2 ani si 7 luni complet liber de FiA de la ablatia RF nr 2.
Mulțumesc de urare! party Acum fix un an (28.11.2016), cam pe la ora asta intram în sala de intervenții. Am așteptat nițeluș până când și-au făcut și medicii apariția. La "joystick-uri" a fost Dr. V., după ce în prealabil mă pregătise un alt medic mai tinerel, căruia nu i-am reținut numele. sad
Cum spuneam atunci, crioablația a fost mai nașpa decât prima ablație, care s-a făcut cu RF. Stări de sufocare m-au cuprins când balonașul îngheța venele pulmonare. Necazul și factorul secundar care a dus la aceste stări cred că a fost faptul că eram răcit că de-abia respiram și-așa. La intervenție, spre final, s-a declanșat FiA. Am ieșit din intervenție după câteva ore și eram încă în fibrilație când am ajuns la salon. A fost și o discuție cu dr. V. în care își exprima îngrijorarea cu privire la aceasta. A urmat seara chinuitoare aproape fără geană pe geană, dar se vede că a meritat. happy Până la urmă a fost... suportabil.
Am rememorat pățaniile, ca să-mi aduc aminte și de stările anterioare ablațiilor, care au fost infinit mai chinuitoare.
Doresc tuturor celor pe care încă îi chinuie această boală, chiar și după ablații, să nu abandoneze "lupta" și să meargă înainte până la eradicare.
Vă doresc, deasemenea, multă sănătate tuturor, familiilor și să auzim de bine!
Îți doresc multa sănătate!
Mulțumesc, asemenea!
Să punctăm doi ani de la a doua ablație (pe 28 nov.). party
Fără evenimente deosebite, ceea ce nu poate decât să mă bucure. love struck
No, s-auzim de bine!
Ma bucur sa aud asta! Spune-ne, ce ai mai facut legat de apnee?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
URL de referinţă