Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ablațiile mele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
No problem, am prins ideea. Pe de altă parte, el este binevenit să-l reposteze, chiar ajută acele reguli.
Și dacă tot am apucat să dau reply, să vă spun ce am pățit azi. Să fie un soi de documentare pe perioada de convalescență. Spuneam mai sus că nu prea simt extrasistolele. Așa e, când sunt în repaus sau în casă. Azi am fost nevoit să ies și să fiu nițel alert. Oh, boy, când a-nceput salva de extrasistole sau FiA ce-o fi fost (dar merg pe prima variantă), am crezut că s-a zis cu mine! Nici când m-am așezat nițel pe scaunul mașinii nu s-au oprit. Tare nașpa fuse! Fiindcă medicul mi-a spus să iau la nevoie un Betaloc, am înghițit unul. Oricum, palpitațiile au revenit la fel de puternic chiar și cu Betaloc, ori de câte ori ieșeam la aerul rece și mergeam. Mai precis, cred că se manifestau după trecerea unui prag al ritmului cardiac, cred eu cam 90-100 bpm.
O s-o iau mai cătinel, că treaba-i serioasă. big grin
Ursa, îți doresc sa ai o convalescenta ușoară și benefica dar mi se pare cel puțin o extravaganta sa consumi 1 litru de cola fie fracționat sau nu. Nu am studii medicale dar toți medicii cardiologi mi-au spus sa uit de cola, cafea, alcool, țigări și orice fel de excitant. Referitor la cola e una dintre cele mai nocive otrăvuri pe care la putem consuma, printre altele conține, cofeina, zahar în cantitate mare și gaz....mai lipsește cianura și le ai pe toate.Am o amica care a făcut ablatie pt FIA în Grecia, a fost un succes. A durat 6 ore, au întervenit complicații în timpul procedurii dar după 3 ani de la interventie este ca "noua". După intervenție medicii i-au spus ca va urma o perioada în care inima trebuie sa învețe sa lucreze normal, motiv pentru care trebuie sa trăiască foarte sănătos, sa evite orice fel de excitant, sa facă plimbări zilnice și sa nu bea decât apa, nici măcar ceai. Faptul ca ai băut un 1 litru de cola și mai ales faptul ca încerci sa sugerezi ca problema ar fi ca l-ai băut "nefractionat" mă face sa cred ca ai tendința de a te minți singur. Departe de mine gândul de a fi malițios însă cred ca uneori se vede mai bine de pe "margine", motiv pentru care îți recomand sa Îți reevalueze situația și sa iei masurile cele mai bune pentru tine. Părea mea este ca și dependenta de internet este un excitant și are o influenta negativa, șofatul, indisciplina în alimentație, odihna și somnul haotic și multe alte activități și obiceiuri aparent banale.
Sper sa nu te superi pe mine, așa cred euca stau lucrurile.
Sănătate multa!
Nicio supărare, my friend! big grin Dimpotrivă, uneori e bine ca cineva să-ți reamintească niște lucruri.
Nicicodată excitantele lichide nu mi-au făcut bine. Cafea n-am consumat niciodată, nici nu mă omor cu gustul ei, dar mai mult fiindcă îmi crea probleme cu somnul. Vorbesc de vremea când problemele la inimă nu existau. În istoria mai recentă am mai băut cafea din Paști în Crăciun, chiar mai rar de-atât. Cu Cola (Pepsi îndeosebi) lucrurile au stat altfel, fiindcă gustul îi este irezistibil. Însă nu într-atât de mult încât să nu poată fi exclus din listă. Așa încât va trebui să renunț complet la el și o voi face.
Și eu eram terminat după pepsi dar după ce l-am "fabricat", timp de 10 ani mi se întorcea stomacul numai când îi simțeam mirosul. Acum probabil s-a cam șters memoria și uneori mai beau. Dacă ai vedea din ce se face cred ca ti-ar fi mult mai ușor sa renunți. Ingredientele sunt otrava curata. Nu cred ca te pot convinge dar dacă ai ocazia vezi cum arata substanțele din care se face. Inclusiv ăla de "portocale" natural.
Știu din ce sunt făcute majoritatea băuturilor ăstora de sinteză. Din vremea copilăriei n-am mai băut (în mod curent) ceva natural vândut în comerț. Se mai găsesc și acum, sunt foarte scumpe și nici n-au savoarea celor de atunci.
Am modificat titlul topicului să fie în conformitate cu postările sale.
Bine ai facut! O luam ca pe o intentie de a deveni moderator! Am mai facut propunerea asta daca nu ma insel si sper ca de data asta vei accepta! happy
Sunt onorat, dar sunt sigur că din postura de simplu membru pot ajuta la fel de bine. happy
Extrasistolele m-au disperat...crying
Ia un xanax de 0.25 si un betaloc (metoprolol) de 50mg. Stai calm si respira cat mai rar cu putinta. Panangin-ul sau aspacardinul sunt si ele indicate. Daca mai gasesti un distonocalm ratacit pe undeva e foarte bun in loc de xanax +betaloc. Ai renuntat la rhytmonorm?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
URL de referinţă