Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ablațiile mele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Știu, vă simt aproape și vă mulțumesc! Sănătate maximă vă doresc și eu!
(18-11-2016 04:39 PM)ursamajor a scris: [ -> ]S-a decis: 28 nov. e ziua cea mare! party
Wish me luck! big hug

PS: nu ș' ce dreaq, dar parcă mi-e nițel mai teamă (de fapt, un soi de îngrijorare) decât prima dată. nail biting

N-ar trebui sa te temi, ai mai trecut prin asta. S-ar putea mai degraba sa fie o anxietate legata pe de o parte de perioada lunga de asteptare, iar pe de alta parte de sperantele (firesti) pe care le investesti.Acum totul depinde de focarele pe care identifica periprocedural. Daca lucreaza numai pe venele pulmonare, fara a fi nevoie de scotocit prin atriul stang, atunci e de bine !
Mult succes !
Rațional, așa e, ce bine ar fi de-am fi toți vulcanieni! big grin
No, amu altă problemă... unde parchez și eu mașina (undeva în zona Spitalului Floreasca) de luni de la ora 7 până a doua zi când mă externează, presupun că după 10? La dus conduc eu, iar la întors vine o rudă și va conduce el. Chestia e că vine marți, când mă externează, deci mașina trebuie să stea undeva. thinking
E o problema sa gasesti un loc de parcare in zona, intr-adevar. Este una dintre cele mai aglomerate zone ale Bucurestiului. La acea ora ar trebui sa gasesti totusi un loc de parcare pe Sos. Stefan cel Mare, in vecinatatea spitalului, sau pe una din strazile laterale Caii Floreasca, pe partea stanga, ceva mai sus de spital.
(18-11-2016 04:39 PM)ursamajor a scris: [ -> ]S-a decis: 28 nov. e ziua cea mare!
Sa stii ca iti tin si eu pumnii!! Numai ca nu stiu unde sa-i tin ca sa ajunga pana la tine ... happy

Sa-ti mearga bine ... inimioara!!
Azi am făcut angio CT. I-am spus doamnei pentru cine și pentru ce și m-a cam îngrijorat cu răspunsul: eu nu fac morfologie, doar angio... Wtf? Să mă trezesc că nu e bun CD-ul pentru ablație? Practic, la ce-i folosește electrofiziologului? Mi-am imaginat eu, dar vreau să știu dacă știe cineva sigur. Arm-Med, ne ajuți?

PS: by the way, mizerabil oraș Bucureștiul! Uitasem de ce am plecat de acolo după stagiatură.
Stai linistit, dr. Vatasescu vrea doar sa vada pozitia venelor pulmonare. Asa ca ar trebui sa fie OK CT-ul.
Mulțumesc, sper și eu să fie de ajuns. Dna. dr. care a făcut CT-ul a și precizat că va extinde scanarea către venele pulmonare.
Probabil ca pe langa pozitia venelor pulmonare, mai urmareste si alti indicatori despre posibile fibroze sau grosimea peretilor inimii. Ceea ce imi amintesc insa cu claritate de la ablatia mea, este ca la inceputul procedurii, dr V a cerut CD-ul cu angio CT.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
URL de referinţă