Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Ablațiile mele
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(01-07-2016 07:55 PM)PaulaDobri a scris: [ -> ]Am descoperit ca sufar de Sindromul Wolff Parkinson White...tahicardie + petetii inimi mi.s ingrosati

Cunosc trei cazuri rezolvate cu succes la dr Ivanica din Timișoara. Bafta multa!
Multumesc
Buna ziua,
Postez pentru prima data pe acest forum.As dori sa ma indrumati in legatura cu fibrilatia atriala pe care o am din 2012.Am 52 de ani si in primul an am avut 2 episoade de fibrilatie din care ieseam spontan fara medicamente.Din al doilea an am inceput se iau cate 3 rytmonorm pe zi si am facut 4 episoade pe an.Episoadele de fibrilatie acum sunt multe si nu mai iau rytmonorm deoarece medicul mi-a spus ca nu ma mai ajuta.Singurele medicamente pe care le iau sunt sintrom si metoprolol 75mg dimineata si 50mg.Analizele la tiroida mi-au iesit in limite normale iar in 2008 la ecografia cardiaca mi s-a descoperit o bicuspidie aortica (o malformatie congenitala).As vrea sa stiu daca o ablatie m-ar ajuta si unde as putea sa o fac daca sunt din Bucuresti.
Multumesc
Înainte de toate trebuie să te vadă un aritmolog. Va trebui să faci o programare la unul din ei. Personal ţi-l recomand pe dr. Vătăşescu, dar trebuie să ştii că mai sunt şi alţii. Medicul va cere realizarea şi a altor investigaţii (dacă este cazul) pe care, în mod sigur, ceilalţi medici nu le-au cerut, cum ar fi: testarea pentru apnee de somn, tiroida (ai zis că s-a făcut) etc. După aceasta se va decide "soarta" ta. Ablaţia nu se face că vrem noi, ci că decide medicul.
Dacă eşti supraponderal/obez e o idee bună să începi să slăbeşti serios.
Multumesc pentru raspuns.Sunt subponderal (am 53 de kg) si testarea pentru apnee in somn este buna.
In urma cu o saptamana am intrat in fibrilatie atriala si am iesit a doua zi dupa 20 de ore.De cand am iesit din fibrilatie am in continuare extrasistole ventriculare.Cardiloaga mi-a spus ca sunt de la rytmonorm pe care l-am luat saptamana trecuta.Este posibil sa fie asa? Ce pot sa fac sa scap de aceste extrasistole deoarece nu pot sa dorm noaptea si sunt epuizat.
Multumesc.
Îmi pare rău să aud asta. Cel mai competent sfat îl vei primi tot de la cardiolog. Dacă cel actual "nu-i dă de cap", schimbă-l cu altul. Poate ar trebui să iei în condiderare și o vizită la un aritmolog/electrofiziolog.
Baftă multă!

PS: ca sfat personal, caută să nu intri în panică și nu fi anxios. Simptomele sunt exacerbate de aceste stări. Poate te-ar ajuta și o vizită la psiholog/psihiatru.
pe 5 audust sunt programat la floreasca pt studiu electrofiziologic si ablatie.am tpsv.
din cate am inteles de pe site-ul societatii romane de cardiologie,in aceste cazuri,
cele mai mari riscuri(frecventa cazurilor:1/3000)ar fi hemoragia care sa necesite transfuzie, perforatia cardiaca cu tamponada, embolia pulmonara sau sistemica.pot fi fatale.
stiti pe cineva care a avut una din aceste probleme in timpul interventiilor?
sanatate tuturor!
Eu am avut 7 ablatii si inca mai scriu party si am scapat de fibrilatie de o buna perioada de timp. Exista riscuri, dar stai linistit, esti pe maini bune. Iar riscurile sunt aproape ca la o vizita la stomatolog: si acolo poti sa si mori, dar nu prea e cazul.
Cine iti face ablatia?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
URL de referinţă