Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: ameteli
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara . De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat . Cand ma ridic de pe scaun ( doar de pe scaun , nu si din pat ) sau cand imi indrept coloana imi simt pulsul in ceafa si in urechi , iar la cateva secunde ametesc . Nu ma doare capul deloc , doar pulsatii si ameteala . Si tiuituri groaznice in urechi . Am fost la ORL si mi s-a spus ca nu am nimic la urechea interna . Mi-am facut analizele si toate sunt in parametrii normali , am fost la cardiolog si am facut un test doppler .Mi s-a spus ca sangele circula normal spre creier . Mi-am facut radiografire cervicala , am o spondiloza , dar medicul mi-a spus ca nu ar trebui sa am probleme de la ea .
Sufar de boala Basedow Graves , iau Carbimazole , folosesc de asemenea si Frontin si Fevarin pentru atacuri de panica si Prestarium si Lokren pentru hipertensiune .
Nu mai stiu ce sa fac , imi este groaza sa-mi schimb pozitia corpului , as dori un sfat . Ce sa mai fac?
Cu multumiri
Miriana
Ar trebui sa faci o noua vizita la medicul endocrinolog.
Ai uitat sa ne spui ce varsta, greutate si inaltime ai. Ce alte boli ai diagnosticate in afara de HTA (in caz ca ai asa ceva)? Asa cum spunea si Leontina, trebuie sa lamuresti cu endocrinologul cum trebuie rezolvata problema tiroidiana. Nu cred ca tratamentul e suficient sau eficient.
(05-04-2015 10:50 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Ai uitat sa ne spui ce varsta, greutate si inaltime ai. Ce alte boli ai diagnosticate in afara de HTA (in caz ca ai asa ceva)? Asa cum spunea si Leontina, trebuie sa lamuresti cu endocrinologul cum trebuie rezolvata problema tiroidiana. Nu cred ca tratamentul e suficient sau eficient.

Multumesc .
Am HTA , dar fac tratament . Am fost la endocrinolog . Acum tiroida functioneaza in parametrii normali . Analizele sunt bune . Am 59 de ani . 1.64 inaltime si 75kg .
Cand te-am sfatuit sa faci o noua vizita la endocrinolog am avut in vedere boala deja existenta ,Basedow Graves .
URL de referinţă