Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: FIA permanenta
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Deci, treaba e clara..n-ai bani, mori...

Multumesc oricum pentru raspuns!
Nu te baza pe răspunsul meu. Era descrisă doar pățania mea. Poate se decontează în alte părți.
Dar ce spui tu, e trist și adevărat. Faptul că nu se decontează anumite servicii și ustensile medicale (cum e cateterul pentru 3D la FiA) e strigător la cer. Asta în condițiile în care cotizăm cu bani grei (de la mine și firma unde lucrez pleacă la Sănătate vreo 600 de lei lunar).
De cateva luni Ct,RMN,radiografiile si ecografiile sunt gratuite daca ai bilet de trimitere.Este adevarat ca astepti putin dar scutesti o suma maricica de bani.Peter,nu te inteleg,e mai aproape la Cluj decat la Iasi?
Buna dimineata.

Nu e mai aproape la Cluj decat la Iasi, e doar ca la la Iasi nu se face RMN cord.
Acest RMN pt cord se face doar la Cluj si Bucuresti, in rest nu au soft pt RMN, nici macar la Piatra Neamt, unde era cel mai aproape de mine...

Cat despre biletul de trimitere, el trebui sa vina din partea unui specialist din acelasi judet ca sa se deconteze prin CAS, in cazul meu, Cluj, nu se deconteaza daca specialistul care face trimiterea este din alt judet...

Deci, un drum la Cj la un specialist, consult, bani, bilet de trimitere, alt drum la Cj cu biletul, RMN plus asteptarea pe lista inca vreo luna, doua...
Si n-ar fi fost bai asa mare daca Clujul n-ar fi fost la 300 km de mine...

Are cineva vreo solutie la aceasta problema?
Ar mai fi soluția unui memoriu către Casă, după ce faci RMN-ul pe banii tăi, dar e riscant. Poți să rămâi cu buza umflată. Cum am rămas eu după ce am încercat să-mi deconteze măcar o parte din cele 300 de milioane date la ablație.
Vrajeala asta ieftina cu memoriul e de genul fonduri nerambursabile sau casa verde: iti faci business-ul cu banii tai si cand sa ti-i dea UE (respectiv ministerul mediului), gasesc ei motive sa nu-i mai vezi...avantaj, statul (impozit pe afacerea ta, etc..)

Scuze de offtopic...
Incearca sa dai un telefon la Sitalul Monza.
http://www.spitalulmonza.ro/news/2013/ma...a-gratuite
Sanatate
Am sunat la Monza si, desi pe site scrie cu rosu ca se deconteaza, la telefon mi s-a raspuns sec: Nu se face prin CAS si costa 1500 lei RMN cord.

Dumnezeu cu mila...
Pagini: 1 2 3 4 5 6
URL de referinţă