Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: FIA permanenta
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Nu stiu, vroiam sa stiu doar daca imi va mai fi rau...

Fibrilatia ventriculara a fost atunci cand a fost redusa electric. De atunci, am mai avut doar 2-3 episoade, dar mai reduse atat ca intensitate cat si ca durata si au trecut de la sine.

Fibrilatia atriala insa, e permanenta, probabil din cauza ei am crize...

Imi trebuie oare si ablatie si defibrilator???
Asta probabil că numai medicul te poate ajuta să te hotărăști.
Cum este ritmul tău cardiac acum, regulat sau neregulat?
Ritmul meu cardiac este neregulat, aparatul de tensiune imi indica aritmie ca de obicei, dar tensiunea este buna (11/7), iar pulsul 75-80.
Toate par normale, insa crizele exista, dupa o criza, ma simt rau 2-3 zile pana imi revin.
Sambata noaptea am avut ultima criza, inainte de asta am mai avut acum o luna, chiar ma miram ca nu mai am si ca poate imi trece de la sine, insa....

Si acum ma resimt dupa noaptea de sambata, am cand si cand intepaturi in partea stanga, palpitatii, usoare ameteli, iar cand simt intepaturile mi se face si rau pe moment, rau care persista o vreme dupa intepaturi.

Cea de sambata a fost prima criza cu intepaturi...cele anterioare n-au avut intepaturi, doar palpitatii...
Îmi pare rău să aud asta. sad
FiA asta e tare păcătoasă. Cred că nici moralul tău nu mai este unul foarte bun. O spun ca unul pățit.
Totuși, cred că singurul ce te poate ajuta este medicul. Numai el poate decide dacă problemele sunt numai la inimă. Poate că după montarea defibrilatorului lucrurile se vor ameliora.
În cazuri asemănătoare cu al tău știu că se prefera lăsarea atriilor în FiA și montarea unui stimulator, după ablația nodului A-V. Medicul, probabil a studiat cazul tău de a decis montarea unui defibrilator. De-asta zic că el (ea) știe mai bine.
Sănătate!
Trebuie sa fac un RMN, dupa se va decide exact ce si cum.
Da, probabil vrea să vadă starea pereților inimii.
Buna dimineata.

Pentru RMN mi s-a recomandat un anumit cabinet si un anumit doctor. Ar avea vreo importanta medicul care imi face RMN-ul, (banuind ca aparatura e aceeasi, fiind aceeasi clinica, doar ca in alta locatie) sau e doar o parere subiectiva?
Si medicul conteaza, zic eu
E bine să accepți medicul recomandat, nu fiindcă alții n-ar fi buni, ci pentru că el știe exact ce așteptări are cardiologul tău de la el, adică știe stânga ce vrea dreapta. big grin
Si daca medicul recomandat e la 350 km distanta fata de alt medic de la aceesi clinica, care este la 30 km distanta....cum fac?

Adica, cum ar putea fi influentat rezultatul RMN-ului de acest lucru? Nu tot medic e, nu tot acelasi echipament pt RMN exista, basca e aceeasi clinica doar ca e o filiala din alt judet?

Sunt lucruri ce depasesc intelegerea mea...
Pagini: 1 2 3 4 5 6
URL de referinţă