Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Cazare animalute in asteptarea adoptiei
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
In aceasta luna se implinesc 6 ani de cand AdoptiiCaini.ro a venit pentru prima data in ajutorul animalelor fara stapan si ne-am gandit ca ar fi un moment bun sa va spunem despre o alta idee de proiect la care ne-am gandit si la care speram ca veti participa.

Este vorba de o noua platforma online care va promova cazarea si ingrijirea cainilor si pisicilor fara stapan aflati in asteptarea adoptiei, actiune cunoscuta de multi sub numele de “foster”. In acelasi timp, speram sa fim utili si posesorilor de animale care sunt in cautarea unei alternative gratuite sau cu costuri reduse pentru cazarea animalelor lor de companie in momente dificile.

Tinand cont ca cererile de cazare sunt de obicei foarte multe, mult mai multe decat oferta, ne-am gandit ca in faza initiala sa lansam aceste site-uri cu o singura optiune – aceea de a va inregistra pentru a va oferi ajutorul, urmand ca din ianuarie sa fie vizibile si ofertele de cazare.

Asadar, va rugam ca in perioada urmatoare sa va faceti publica disponibilitatea pentru cazare temporara pe http://www.cazarecaini.ro – respectiv http://www.cazarepisici.ro si sa dati mai departe prietenilor aceasta invitatie.
URL de referinţă