Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: babinski prezent
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua,am 44 ani, de cateva luni vizitez cand ortopedia cand neurologia si nimeni nu imi da un diagnostic clar, am dureri de cap continue, si la miscarea globilor oculari,la oftalmologie e totul ok, am fost,...am ameteli, dureri mari de spate, la EEG mi a iesit crize epileptice partiale la hiperventilatie, la 3 EEG uri in 3 luni consecutiv, sub tratament cu levetiracetam si rivotril, am slabiciune musculara generalizata, cu tremuraturi vizibile la cel mai mic efort, nu pot sa mi tin capul aplecat sau intors intr o parte, pentru ca imi tremura rau de tot, mai ales daca ma aplec dupa ceva. Mi s a pus diagnostic de epilepsie, suspect Scleroza M, datorita amortelior din membre si reflexelor modificate,vii, Babinski prezent. Tocmai ce am facut un IRM cerebral si cervical care zice doar ca as avea rectitudinea coloanei cervicale si in rest totul normal, insa eu ma simt foarte rau mai ales datorita tremuraturilor si altor simptome cum ar fi amnezie, lipsa concentrare, pierdere echilibru, furnicaturi prin membre, am inceput sa scap lucrurile din maini tot mai des , chiar si scrisul mi s a deformat si incurc literele pe tastatura, vorbesc impiedicat si incurc cuvintele . Poate cineva sa mi dea un sfat? Poate un medic neurolog are rabdarea sa citeasca ce am scris....sunt foarte deprimata din cauza starii mele, familia crede ca exagerez si am un servici care mi solicita mult atentia si indemanarea(cadru medical chirurgie veterinara). Va multumesc anticipat.
Dar un set de complet de analize de sange a fost recomandat de vreun medic? Este foarte important de vazut nivelul principalelor minerale din sange (Ca total si ionic, Mg, K , Fe). Trebuie gasit un medic neurolog bun care sa te consulte cu rabdare si sa recomande si alte investigatii pentru a gasi cauza problemelor mentionate. In functie de rezultatul analizelor, un consult endocrinologic ar fi si el util pentru a vedea statusul tiroidian si paratiroidian. Un doppler carotidian este o alta investigatie utila.
Sanatate
analizele sange au iesit bune toate, inclusiv pentru tiroida, cardio bune, psihiatrie bune, probabil va trebui sa apelez la alt neurolog...va multumesc de raspuns! sanatate!
Va astept la o consultatie neurologica
la Centrul Medical din Bd-ul ...,
Bucuresti, sector 1. Tel./Fax . Mobil.
Dr.
Medic specialist Neurologie
Multumesc, am fost la Cluj am facut un EMG si am fost diagnosticata cu miastenia gravis, restul simptomelor nu s au elucidat inca...nu am posibilitatea financiara sa ajung in Bucuresti din pacate...sad
URL de referinţă