Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Marijuana medicinala . Cine prescrie si de unde cumpar?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
De anul trecut e legal sa cumperi marijuoana medicinala de la farmaracie ptr anumite boli SM , cancer etc... Eu am fost diagnosticat cu SMRR , am inceput tratamentu cu interferon beta 1a care are efecte secundare cel mai naspa fiind depresia , deja mi s-a prescris crivalex axiar etc pe care nu le iau . Eh ...eu nu vreau sa fiu medicat cu antidepresive si as prefera sa fumez marijuana , plus ca thc ar face bine creierului . Am incercat sa cer unui neurolog o reteta dar mi-a spus ca nu stie si nu imi poate prescrie .
Pana la urma stie cineva cine prescrie si ce farmacie elibereaza ?
Pai incearca sa discuti cu alt neurolog. Ca sa poti cumpara cu siguranta ai nevoie de reteta de la medicul specialist. Si tot el cred ca ar putea sa te indrume si de unde sa cumperi.
Ca sa obtin diagnosticul de SMRR am colindat pe la 5neuros ...poate stie cineva pe cineva care stie ce si cum , parca nu as mai merge la colindat deocamdata. Deci are cineva vreo idee ?
(07-05-2014 02:01 PM)dan_dare a scris: [ -> ]Ca sa obtin diagnosticul de SMRR am colindat pe la 5neuros ...poate stie cineva pe cineva care stie ce si cum , parca nu as mai merge la colindat deocamdata. Deci are cineva vreo idee ?

ai gasit de unde sa iei marijuana medicinala? vreau si eu sa cumpar. am si eu SM.
URL de referinţă