Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Caut medic de familie serios
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
sad Sunt foarte dezamagita de serviciile pe care mi le ofera medicul meu de familie si de aceea sunt hotarata sa-l schimb.

Am ameteala si am sunat la programari; mi-au spus ca Dl Doctor este libera abia peste 2 saptamani; le-am spus ca am nevoie urgenta de o trimitere fiindca nu ma simt bine si nu mai pot astepta.
Mi-au facut legatura la cabinetul D-nei Dr unde a raspuns asistentul. I-am explicat problema, i-am spus ca il rog frumos sa ma ajute cumva cu o programare (vreau doar o trimitere la neurologie ) sau cum considera dr doctor.
Mi-a zis sec ca daca ma simt rau sa ma duc la urgenta ca nu imi trebuie trimitere si nici programaresurprise ca ei sunt foarte ocupti si nu au cum sa ma ajute.
Asa ceva nu se face!angry
La urgenta ma duce salvarea, eu vreau sa beneficiez de serviciile medicale pentru care platesc!

Asta este o intamplare din multe altele neplacute avute la cabinetul d-nei dr.
Va rog sa-mi recomandati un medic de familie cu suflet, sa se poarte cu profesionalism si cu respect cu pacientii.
Sunt din Bucuresti si mi-ar avantaja sect 6
Nu cunosc in zona doctori de familie, dar alege-ti unul care in primul rand sa fie aproape si sa fie disponibil, sa nu-ti fie greu sa ajungi la el cand ai probleme. Rolul lui e sa identifice cat de cat problema si sa-ti faca trimitere catre un specialist.
Buna,
Iti recomand o doctorita de nota 10, cu foarte multa rabdare, sufletista care te ajuta cu orice problema ai si mai ales nu te trimite la urgente fara te vada mai intai. Eu sunt inscris la Dr. Enachescu din Policlinica Apaca impreuna cu toata familia, iar cei mici sunt absolut topiti dupa Dna Doctor si nu plang niciodata cand ii consulta... nici macar la vaccinuri nu au fost probleme. Numarul de telefon este 0748246642, iar programul este luni, miercuri - 14.00 - 19.00, marti, joi, vineri - 9.00-14.00.
URL de referinţă