Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: conversia electrica ?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
România e încă în urmă și la domeniul ăsta (printre multe altele). Asigurările de sănătate sunt cum sunt, cadrele medicale sunt cele care... au rămas după exod (adică cei mai slab pregătiți și necompetitivi), informarea în domeniul cardio și nu numai e mai degrabă ignoranță. Deasemenea, sunt mulți care nici nu știu că au aritmii și trăiesc cu ele bine-mersi (asta ține de cultura sănătății, dacă pot spune așa, până la genunchiul broaștei în România). Pe care să îi introduci în statistici în România? Țărișoara nostră e un loc atipic, care se "sustrage" oricărui tip de analiză pertinentă. Hai, totuși, când e vorba de ablații, să ne uităm la țările cu apă caldă multă, cu sisteme de asigurări de sănătate viabile, cu cadre medicale ce respectă jurământul lui Hippocrat... că tot jinduim toți să trăim ca acolo. winking
Pe planeta asta s-o depășit demult cifra de 7 miliarde de indivizi, pe alte planete nu știu, n-am fost și n-am date. Cred că de aia le spune indivizi fiindcă-s ʺindividualiʺ, fiecare cu el și cu bulendrele lui, relativ la relativul absolutului din ei.

Io n-am avut nicicum intenția de a impune altui individ opiniile mele, le-am expus doar, fiecare fiind liber să ia ceea ce dorește, sau poate să nu ia nimic. Nu e vorba aici de nici o gargară, e realitatea obiectivă, oricît s-ar chinui mintea unui individ nu poate încadra în aceeași matrice logică alt individ, din punctul ăsta de vedere nu poate exista aceeași soluție la probleme diferite.

Revenind la fibrilații, fiecare inimioară fiind unicat ar trebui să aibă soluții unice, care din păcate nu-s prinse în politica materialistă a științei medicale, în cazul ăsta, inima fiind mult mai mult decît o pompă de injecție la care îi schimbi garniturile și-i ca nouă.

Ca să vorbim și de evoluție, nicăieri nu există doar creștere, ce crește într-o parte scade în cealaltă, fiecare ʺobiectʺ are lungimea sa de undă asociată care ar trebui să fie echilibrată într-un echilibru dinamic cu obiectul, materia și obiectivismul din noi ar trebui să fie echilibrat cu spiritul, să fie în rezonanță vibrația și dorința inimii cu voința minții. Valorile spirituale nu înseamnă decît bunul simț, cinstea și omenia, simplitatea și iubirea inimii, în cumpănă cu o minte orgoliasă și vanitoasă.

Aceste valori, din păcate le-am pierdut, odată cu progresul material, ajungînd efectiv sclavii propriei noastre tehnologii, sclavii minții, a banului, vilei, materiei, sclavii artificialului în defavoarea naturalului, simplității și liniștii după care tînjește inima. L-am scos pe Dumnezeu din noi și ne-am umplut de noi, de orgoliul și vanitatea noastră, fiecare fiind atoateștiutor, plin de certitudini, de idei absolute, pe care vrea cu orice preț să le impună altor ... indivizi ..

"Ce te-ai face inimă de n-ai iubi, fără dragoste pe lume n-ai trăi ... dragoste, pacoste, tu mi-ai mîncat zilele ... " happy

Sară faină, s-aveți!
(11-06-2016 08:20 PM)Electron a scris: [ -> ]Revenind la fibrilații, fiecare inimioară fiind unicat ar trebui să aibă soluții unice, care din păcate nu-s prinse în politica materialistă a științei medicale, în cazul ăsta, inima fiind mult mai mult decît o pompă de injecție la care îi schimbi garniturile și-i ca nouă.

"Designul Inteligent" înseamnă simplitate și eficiență. Inima chiar este... o pompă, în ciuda bazaconiilor New Age. Evident că nu foarte simplă și individuală. De aceea și apar la aceasta probleme (ușor) diferite ce poartă același nume. De exemplu am FiA ca și tine, dar în mod sigur focarele și traseele mele aberante sunt altele decât ale tale. Manifestările de FiA sunt ASEMĂNĂTOARE, totuși: ritm rapid, neregulat, bla, bla. Denumirea de FiA e doar o convenție. Evident că, de pildă, ablația se adresează fiecărui pacient INDIVIDUAL. Da, medicina aia ce o blamezi asta face. Tratează bolnavi, nu boli. Dar trebuie să fi scos capul din cizmă ca să vezi asta. Revenind, se face mapping 3D pentru a se identifica problemele, abia după aceasta se face ablația propriu-zisă: individual, pentru fiecare pacient.

De restul nu mai zic nimic: lungimi de undă, cuante, "obiecte" materiale sau organice amestecate într-o "ciorbă" pseudoștiințifică de-a dreptul nesărată... Săracii fizicieni nici ei nu "știu" atâtea.
Iar vorbind de influența cuanticului asupra fizicului, hm, săracul Einstein s-a chinuit să le unifice și nu le-a putut alătura. Fizicul încă "se mișcă" după mecanica lui Newton, pe când cuanticul are legile lui aparte stabilite de Planck, Schrodinger, Heisenberg, Boltzmann și alții. Bine că le-au putut "unifica" atât de simplu și "poetic" cum ne tot arăți obsesiv aici, tot felul de impostori de New Age-iști, că altfel ce ne făceam?
Să nu crezi că scapi de ce ți-e frică, n-ai nici cea mai mică șansă ... iar de ce ți-e frică nu trebuie să-ți spun eu, o știi tu prea bine ... happy

ʼ mnezo cu mila!
(11-06-2016 06:27 PM)ursamajor a scris: [ -> ]România e încă în urmă și la domeniul ăsta (printre multe altele). Asigurările de sănătate sunt cum sunt, cadrele medicale sunt cele care... au rămas după exod (adică cei mai slab pregătiți și necompetitivi), informarea în domeniul cardio și nu numai e mai degrabă ignoranță. Deasemenea, sunt mulți care nici nu știu că au aritmii și trăiesc cu ele bine-mersi (asta ține de cultura sănătății, dacă pot spune așa, până la genunchiul broaștei în România). Pe care să îi introduci în statistici în România? Țărișoara nostră e un loc atipic, care se "sustrage" oricărui tip de analiză pertinentă. Hai, totuși, când e vorba de ablații, să ne uităm la țările cu apă caldă multă, cu sisteme de asigurări de sănătate viabile, cu cadre medicale ce respectă jurământul lui Hippocrat... că tot jinduim toți să trăim ca acolo. winking
M-ai înțeles greșit, când spun de statistici mă refer strict la ablatie sI medicatie. Adică, câte intervenții s-au făcut în România și câte au reușit și câți au luat medicatie și nu mai au manifestări aritmice. Asta e foarte simplu de făcut, bănuiesc ca și un copil de clasa IV a dacă îi dai date o poate face. Pe mine nu mă interesează câți au aritmii și nu merg la medic decât poate ca fapt divers. De acord ca suntem o tara atipica, adică e locuita de indivizi cu o inteligenta de top dar ca inteligenta de grup suntem ZERO. Habar nu am ce se întâmplă în domeniu în străinătate, am o cunoștință care a făcut ablatie pt FiA în grecia și după 6 ore a scăpat de belele. Au trecut vreo 6 ani. E cineva pe aici care a avut FiA și a scăpat prin ablatie? Despre ăsta e vorba. Personal, nu cunosc pe nimeni. Evident, asta nu înseamnă ca nu sunt cazuri.
A scăzut drastic și inteligența individuală, nu mai e ce-a fost odată.
Am înțeles ce-ai dorit, însă cum am spus-o deja, pe-aici prin RO nimeni nu mai face cercetare. Nu-s fonduri, dar mai grav, nu e interes. Cui i-ar fi utilă statistica dacă nu celor ce fac cercetare, planificare etc. Pentru public? Aiurea, niciodată statistica n-a fost pentru acesta. Că a ajuns și la ei, aia e altceva.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
URL de referinţă