Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: conversia electrica ?
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
E normal, valorile indicate de tine pentru tensiune si puls sunt absolut OK.
Si, in ciuda reticentei unor colegi de forum, incearca sa iei legatura cu unul dintre aritmologii din Romania care fac ablatie de Fibrilatie atriala (dr. Radu Vatasescu, dr. Mihaela Grecu, dr. Radu Rosu sau dr. Radu Moisei)
Să-i spunem şi că preţul unei astfel de intervenţii (ablaţia) e de cca. 25.000-30.000 lei. big hug Dar ideea în sine, de control medical direct la un aritmolog bun, cum sunt cei citaţi, e excelentă. E alt nivel faţă de plevuşca din cabinetele de cardiologie.
Nu e vorba de reticenţe, că şi eu aş putea deveni candidat pentru o a doua intervenţie în viitor. winking
Pretul acela e la privat. Acum exista fonduri separate, prin Programul National de Cardiologie, dedicate ablatiilor complexe, fibrilatia atriala incadrandu-se aici.
Astfel ca acum se pot face ablatii de fibrilatie atriala in spitalele de stat pe baza asigurarii medicale, pacientul netrebuind sa plateasca nimic (decat, asa cum stim, anumite "costuri"adiacente winking, dar care sunt mult mai mici decat cele prezentate de tine)
De când suportă CNAS ablațiile de FiA, mai precis costurile electrozilor ălora scumpi?
De vreo cateva luni parca ...
Asta e, într-adevăr, o veste minunată! Bănuiesc că listele de așteptare sunt mari, nu?
Asta nu stiu, probabil ca da. Dar pentru 30.000 RON unii sigur or sa prefere sa astepte.
(15-04-2016 08:22 AM)Arm-Med a scris: [ -> ]E normal, valorile indicate de tine pentru tensiune si puls sunt absolut OK.

Mulțam tare fain!! Probabil din același motiv nu-mi răspunde nici doctorul, că nu are ce, dacă e OK. Mai vedem pe parcurs ... happy

Conversia mi-a făcut-o dr. Radu Roșu la Spitalul de Recuperare Cluj, n-am nimic ce să-i reproșez nici ca om nici ca medic, atât lui cât și echipei cu care lucrează, chiar am rămas plăcut impresionat de sufletismul întâlnit acolo, atât din partea medicilor cât și a rezidenților.

Sănătate maximă!!
Știe cineva cum stă treaba cu INR-ul ăsta?

Acum două luni, în spital înainte de conversie, am avut INR-ul 3,2, încât m-a certat medicul că nu are el timp ca să regleze INR-ul la toți pacienții, trebuia să merg cu INR-ul reglat, adică între 2 și 3. Înainte cu două săptămâni l-am făcut și am avut 1,8, când i-am scris doctorului și mi-a zis cum să iau în continuare Sintrom, fiindcă atunci luam Sintrom.

La externare am schimbat Sintromul cu Xarelto 20 mg, și n-am mai făcut testul până ieri dimineață, când a ieșit 1,5. Unii zic că la medicamentul ăsta nu trebuie făcut test, dar n-ar trebui să fie INR-ul între 2 și 3, cum mi-a zis în spital că trebuia să-l am? Sau funcționează altfel?

Cele bune!
Ar trebui. Discuta cu medicul care ti l-a recomandat, poate modifica doza sau iti da altceva.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
URL de referinţă