Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Durere de cap partea stanga
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna ziua,

Sunt o fata de 28 ani, insarcinata in sapt 36.
Cam de la inceputul trimestrului 3 am inceput sa am niste dureri ciudate de cap pe care le-am atribuit posturii proaste ( am avut dureri de ceafa inca din trim 2), insa acum ca am intrat in concediu, incep sa ma indoiesc.
Durerea are urmatoarele caracteristici:
- este doar pe partea stanga
- este suportabila, imi pot desfasura activitatea zilnica cu ea pe fundal
- a ajuns sa fie zilnica, chiar daca nu persista intotdeauna nu pe tot parcursul zilei sau isi schimba caracteristicile pe parcursul unei zile
- nu este insotita de alte manifestari ( voma, probleme vizuale etc); reflexele sunt normale
- apare ca un punct dureros deasupra sprancenei sau un cui dureros pe partea de mijloc-stanga a capului sau o centura dureroasa acolo unde ar veni o coronita
-ma trezesc uneori cu ea, sau apare curand dupa ce ma ridic din pat
-intr-un moment dureros simt durerea accentuandu-se daca stranut.
Trebuie sa mentionez ca am probleme cu o sinuzita veche ce isi arata coltii din cand in cand si cu o masea ( coronita-al doilea dinte dupa canin pe stanga) in stare proasta care mai sangereaza si doare ocazional ( dar pe care nu am cum sao scot decat dupa nastere).

Ma ingrijoreaza si posibilitatea de a fi ceva grav dar si nasterea care urmeaza...sa nu fie ceva care sa puna in pericol viata mea si a bebelusului...
Multumesc anticipat!
Nu pare a fi ceva grav. Cu siguranta cauza este una din cele enumerate de tine la care eu mai adaug una, o posibila hipotensiune. Consumi cafea, sau ai renuntat in aceasta perioada? Daca ai renuntat de tot aceasta poate fi o posibila cauza.
Multa sanatate si nastere usoara! happy
(20-02-2014 12:22 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Nu pare a fi ceva grav. Cu siguranta cauza este una din cele enumerate de tine la care eu mai adaug una, o posibila hipotensiune. Consumi cafea, sau ai renuntat in aceasta perioada? Daca ai renuntat de tot aceasta poate fi o posibila cauza.
Multa sanatate si nastere usoara! happy
Ma lasasem de cafea inainte de sarcina, insa dupa cateva saptamani din cauza tensiunii mici si durerilor de cap asociate, a trebuit sa incep sa beau cate putin din nou.
Sper sa fie totul Ok, multumesc mult pentru raspuns si incurajari :-) !
Bună seara !
Având în vedere că mă confrunt şi eu cam cu aceeaşi problemă expusă mai sus, am zis să nu mai deschid alt topic asemănător.
Am 22 de ani, iar durerea mea de cap se prezintă în felul următor: luni am simţit o uşoară durere deasupra sprâncenei stângi, însă nu i-am dat prea mare importanţă. A 2-a zi, am constatat că durerea a revenit (în acelaşi punct). Nici de data aceasta n-am băgat-o în seamă, mai ales că eu niciodată n-am avut probleme cu durerile de cap (am avut maxim 2-3 dureri în toţi aceşti 22 de ani). Dar durerea nu se lasă, iar de luni mă stresează zilnic. Sunt momente în care simt o presiune la nivelul frunţii - partea stângă, şi momente în care simt o durere în zona dintre sprâncene, care se continuă deasupra sprâncenei.
Durerea nu este intensă, şi nici continuă, dar se cam manifestă pe tot parcursul zilei. Uneori mă simt mai bine dacă stau întinsă în pat, iar alteori dacă stau în poziţie dreaptă. Mai sunt momente, de altfel, în care dacă stau în pat cu faţa în sus simt o presiune asupra frunţii atât de intensă încât sunt nevoită să mă întorc pe o parte.

Ceva păreri în legătură cu ce ar putea fi? Şi ce control ar trebui să fac dacă durerea persistă?
Mulţumesc anticipat şi o seară frumoasă !
Sa fiu in locul tau,m-as indrepta catre un tomograf...daca iti permiti ,il faci la urgenta...daca nu ai bani,cu trimitere de la neurolog ,te inscrii pe o lista de asteptare, si-l faci gratuit prin casa de asigurari!
Pare a fi vorba de o sinuzita frontala usoara. Foarte multi o "patesc" in aceste zile calduroase din cauza aerului conditionat. In mod normal eea e insotita si de secretie nazala si de o usoara lacrimare. Mergi la un ORL-ist pentru investigatii. Pana atunci, fereste-te de curent, redu fumatul daca e cazul.
Sanatate
URL de referinţă