Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Va rog sa ma ajutati
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Sufar de steatoza hepatca cronica ,colon iritabil si gastrita,in ultima saptamina ,in fiecare dimineata ma doare ficatul ore intregi chear daca iau hepatoprotect si ma balonez.Va rog sa imi scrieti ce sa fac.
In primul rand sa te adresezi medicului de familie care sa-ti dea trimitere catre gastroenterolog,unde probabil vei face analize la sange si anumite investigatii,abia dupa aceea vei sti ce trament sa urmezi.
O rugaminte: nu va mai denumiti mesajele cu titluri ca "Buna ziua", " O intrebare", "Ce o fi?", "Ajutor", "Urgent" ... Fiti mai precisi, pentru ca poate sunt si alti colegi interesati de acelasi subiect, dar daca singurul reper e un "Buna ziua" nu vor fi capabili sa il gaseasca.
Buna ziua.Pentru afectiunile enumerate sunt cateva remedii naturale care va pot ajuta.Pentru steatoza hepatica rezultate bune se pot obtine cu Ficat sanatos capsule, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa, pentru colon iritabil sunt capsulele Colon sanatos, 1-2 capsule de 3 ori pe zi dupa masa, pentru gastrita ceaiul Gastric, 3 cani de ceai pe zi si uleiul cu Catina, galbenele si sunatoare, 15-20 pic─âturi, de 2-3 ori pe zi, inainte de masa cu 30 minute.O schema de tratament adecvata este indicat sa fie realizata de un medic specialist.
URL de referinţă