Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: tratament cancer san
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Buna seara. M-am operat in luna mai 2013 de cancer la san ( mastectomie radicala dreapta modificata tip Madden), diagnostic de carcinom ductal si intraductal cu invazia tesutului gras peritumoral. In urma analizei imunohistochimice am fost incadrata laT1N0Mx. Medicul oncolog mi-a prescris Tamoxifen, Detralex si Zolatex ( o injectie la interval de o luna). In cele aproape 6 luni de la operatie am luat si silimarina, la indicatia farmacistului, pentru protectia ficatului. De curand am citit insa faptul ca este contraindicata in combinatie cu Tamoxifenul. Ma puteti ajuta cu o lamurire? Exista o alta solutie pentru protectie, fara insa a supune ficatul unui risc cat de mic? Multumiri.
Miriam,cred ca cel mai indicat sa-ti dea sfaturi,este oncologul sau medicul de familie.Pe ce perioada ti-a indicat trat. cu tamoxifen?E un citostatic oral toxic,neaparat trebuie sa-ti protejezi stomacul si ficatul !
Deocamdata iau de aproape 6 luni... dar voi lua pe o perioada de 5 ani cel putin. Imi puteti indica totusi ceva pana ajung la oncolog ( jumatatea lunii noiembrie) ?
multumiri
Cere sfatul medicului tau de fam. Ce iau eu...iti poate dauna...de ex. stiu ca omez-ul luat pe termen lung provoaca caderea parului,am simtit-o pe pielea mea.

Sunt impotriva medicamentelor luate dupa ureche!
URL de referinţă