Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Rezultat CT
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Ce inseamna rezultatul de la CT- Spatii lichidiene extracerebrale usor largite insular?
Doctorul specialist care ti-a recomandat CT-ul va interpreta rezultatele si iti va da explicatiile de rigoare tinand cont de imaginile aferente investigatiei si datele legate de anamneza cazului tau. Fiecare caz in care se fac investigatii complexe trebuie analizat in functie de contextul in care a survenit recomandarea si de rezultatele consultatiilor medicale anterioare.
Multa sanatate.
(01-10-2013 06:06 PM)SoulHealer a scris: [ -> ]Doctorul specialist care ti-a recomandat CT-ul va interpreta rezultatele si iti va da explicatiile de rigoare tinand cont de imaginile aferente investigatiei si datele legate de anamneza cazului tau. Fiecare caz in care se fac investigatii complexe trebuie analizat in functie de contextul in care a survenit recomandarea si de rezultatele consultatiilor medicale anterioare.
Multa sanatate.

Este vorba despre mama mea care a fost descoperita cu un AVC ischemic vechi si medicul nu ne spune nimic concret. Ia dat tratament cu pentoxifilin si cerebrolyzin pastile. As dori mai multe explicatii de la dumneavoastra. Mentionez ca AVC a fost fara simptome. Va multumesc.
Parerea mea, in aceste conditii, este sa caute un neurolog bun, dispus sa ofere explicatii lamuritoare, atat legate de diagnostic cat si de tratament. De multe ori, din pacate, unii medici nu ofera aceste explicatii marind neincrederea pacientilor in actul medical.
AVC-ul ischemic poate fi, intr-adevar, in unele cazuri "silentios", fara manifestari deosebite, sau manifestari ce par nesemnificative. Probabil ca mama ta s-a confruntat cu probleme de circulatie cerebrala datorita aterosclerozei de ex., sau unei aritmii cardiace incorect tratate, sau nedepistate la timp. Mentiunea din CT, indica un usor edem la nivelul spatiilor lichidiene extracerebrale pe care le avem cu totii la nivelul membranei meningeale. Nu stiu care sunt problemele medicale cu care se confrunta mama ta si care au determinat aceasta investigatie care a permis si diagnosticul de AVC ischemic.
Multa sanatate mamei tale!
URL de referinţă