Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: ecografie mamara
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
In urma cu 3 luni am facut un examen ecografic mamar bilateral,rezultatul fiind o formatiune nodulara hipoecogena spre transsonica cu dimensiunea de 7 mm, situata la sanul drept.Medicul mi-a sugerat sa astept sa treaca 6 luni,ca acest nodul sa se poata dezvolta pana la o dimensiunea minima de 2 cm,urmand extirparea lui. Tin sa mentionez ca nu ma asteptam sa am ceva la cel drept, fiindca pe mine ma deranja cel stang. La sanul stang am dureri mari,dureri ce iradiaza in axila si in brat,uneori apare si o secretie la nivelul mamelonului. Tegumentul este schimbat,atat la culoare,cat si la aspect.
Am 23 de ani si am si antecedente heredo-colaterale - mama,a avut cancer la san urmat de metastaze cerebrale.
Un sfat, o indrumare (fara ocolisuri) mi-ar prinde bine!
Multumesc!
Buna Ada si bine ai venit pe forum !! Medicul oncolog pe care la avut mama ta nu ti-a recomandat cateva investigatii si analize la sange?Imi pare rau,ca la 23 de ani ,te confrunti cu asa ceva...sfatul meu este sa te adresezi unui medic f bun ,daca se poate sa mergi la Cluj, la dl.dr.Mihai Muresan,care este specialist in bolile sanului.Cand te hotarasti,anunta-ma si-ti voi da toate detaliile.Iti doresc multa sanatate !!
Imi pare rau pentru mama ta !!
(13-09-2013 10:46 AM)leontina popescu a scris: [ -> ]Buna Ada si bine ai venit pe forum !! Medicul oncolog pe care la avut mama ta nu ti-a recomandat cateva investigatii si analize la sange?Imi pare rau,ca la 23 de ani ,te confrunti cu asa ceva...sfatul meu este sa te adresezi unui medic f bun ,daca se poate sa mergi la Cluj, la dl.dr.Mihai Muresan,care este specialist in bolile sanului.Cand te hotarasti,anunta-ma si-ti voi da toate detaliile.Iti doresc multa sanatate !!
Imi pare rau pentru mama ta !!

Multumesc! Intr-adevar,este o situatie foarte tensionata...nu stiu ce sa fac,cu cine sa vorbesc mai exact despre asa ceva. Mama a decedat in urma cu 4 ani, iar consultatiile la medicul oncolog le-a facut in urma cu 6 ani... eu nu am avut nicio recomandare din partea medicului ei.
O sa repet saptamana viitoare examenul ecografic, pentru a cere parerea si altor medici. O sa ma gandesc si la ceea ce mi-ai spus,despre acel medic din Cluj si te voi anunta pentru a-mi oferi toate detaliile. Multumesc!
De unde esti ,Ada?
(14-09-2013 07:49 PM)leontina popescu a scris: [ -> ]De unde esti ,Ada?

Din Brasov.
Buna dimineata,Ada! Sfatul meu este sa mergi la Cluj ...dr.Mihai Muresan,este un om deosebit!Daca este luat din pripa, cancerul de sin poate fi tratat soi vindecat! Iti doresc multa sanatate!
Un alt medic f bun este si dr.Gheorghe Berbecar de la spitalul Gerota din Bucuresti.Mama mea s-a operat la dansul si pot sa zic ca a facut o treaba minunata.Este specialist in bolile sanului si ceea ce m-a facut sa ma mir si sa il apreciez a fost faptul ca imediat cum s-a uitat la ea i-a si pus diagnosticul(care dupa investigatii s-a dovedit a fi adevarat).
(17-09-2013 07:25 PM)Ioana. a scris: [ -> ]Un alt medic f bun este si dr.Gheorghe Berbecar de la spitalul Gerota din Bucuresti.Mama mea s-a operat la dansul si pot sa zic ca a facut o treaba minunata.Este specialist in bolile sanului si ceea ce m-a facut sa ma mir si sa il apreciez a fost faptul ca imediat cum s-a uitat la ea i-a si pus diagnosticul(care dupa investigatii s-a dovedit a fi adevarat).

Multumesc pentru informatie! Locuiesc in Bucuresti de 3 luni si cu siguranta o sa-mi fac o programare la domnul doctor.
Nu ti-ai facut-o pana acum?
(30-01-2014 01:36 PM)leontina popescu a scris: [ -> ]Nu ti-ai facut-o pana acum?

Nu. Mi-am refacut examenul ecografic, iar peste 2 luni trebuie sa-mi fac elastografia.
Pagini: 1 2
URL de referinţă