Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Medici care fac proceduri de Ablatie in Romania
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5
Dacă a propus-o medicul, e OK. De obicei, astea nu se fac la cerere. big grin
(02-03-2017 12:00 AM)Elena m a scris: [ -> ]Cum îți dai seama in 10-15 secunde ce fel de aritmie este?

Eu aveam același tip de aritmie, one and only, de la 16-17 ani. Acum am 41. Le știu după 10-15 secunde.

(01-03-2017 10:48 PM)Vasile a scris: [ -> ]Sa fie intr-un ceas bun si sa ramai in sinusal!

Zic sa vorbeasca si aia mai priceputi, dar eu pana acum nu am auzit de intrare pe artera femurala sau de pansament pe artera.

Nu îmi plac să vorbesc prostii, am întrebat medicii ce îmi fac. Uite și un site care descrie procedura: http://www.ritmocardio.ro/cum-se-realizeaza-procedura/. Citez: „Cateterele utilizate sunt introduse prin vena sau artera femurală până la nivelul inimii. ”

În ce privește pansamentul, se similar cu cel de la implantul de stent: http://www.bendo.ro/angioplastie-si-impl...-sa-stiti/ (cu imagini)
Intrarea e prin VENA femurală, ăsta e drumul spre atriu. Pansamentul se face la locul puncţiei, nu pe arteră. winking
Nu recomand Dr. Alexandru Deutsch este un medic total nepregatit care se lauda cu studii in Germania si care are aere de superioritate fata de pacientii lui. Nu accepta sa ii fie dat nici un sfat sau parere si injoseste ceilalti angajati ai spitalului de fata cu pacientii! Am ajuns la spitalul Colentina in urgenta cu tatal meu pe mana acestui asa zis "medic". A luat decizia imediata fara a face nici o investigatie ca sa ii monteze un stent coronarian si nu a tinut cont de problemele medicale pe care tatal meu le avusese in trecut. In afara de faptul ca ne-a cerut spaga 1000 lei ca sa ne bage in operatie mai repede, acesta ne-a tratat ca pe niste animale. Am avut noroc ca am luat decizia sa merg la Regina Maria cu tatal meu ca altfel cred ca acum ii puneam lumanari la cimitir! Astfel de medici nu ar mai trebui sa lucreze in acest domeniu! NU RECOMAND! Feritiva de acest criminal!
Va inteleg nemultumirea, dar noi nu permitem denigrarea nimanui pe acest forum. Aveti posibilitatea sa va adresati Colegiului Medicilor, sau unui organ de cercetare penala, daca aveti probe legate de ceea ce ati relatat mai sus.
Buna ziua,

eu am suferin in luna Februarie 2018 o tahicardie foarte urata, pulsul 280, tensiunea 26 cu 21, am ajuns la urgente, mentionez ca locuiesc in Timisoara, am intrat pe urgenta de grad 0, super medici, mi-au facut electrosocuri, am stat la terapie intensiva, totul bine si frumos, o data pe luna aproximativ ajung la urgente si ma mai trezesc cu un electrosoc la care de fiecare data se mareste intensitatea electrica. mi s-a spus ca am nevoie de ablatie si am cautat cei mai buni medici. am ajuns la un spital in tarisoara noastra draga, acolo, momentan, mi s-a schimbat diagnosticul, in urma unor investigatii, am un DSV nu foarte grav, dar trebuie tratat pentru ca se poate agrava in timp, insa al nostru STAT ROMAN nu vrea sa deconteze materialele ce am eu nevoie.

intrebare, ce alti medici stiti voi ca se ocupa de DSV - uri, nu ca acesta la care am fost nu ar fi bun, din contra a fost si este exceptional, doar ca timpul poate fi fatal pentru mine, dar prin interventie nu operatie, oriunde in tara asta sau in afara ei. daca aveti date de contact m-ar ajuta si mai mult. ( practic am nevoie de o membrana care sa acopere acel DSV, momentan )

Multumesc.
In Timisoara il aveti pe dnul doctor Ivanica, un foarte bun electrofiziolog, avand in vedere referintele celor care si-au facut ablatii. Nu stiu daca dansul se ocupa si de defectele septale ventriculare, dar va poate consulta si indruma pentru a rezolva problema. Evident, diagnosticul trebuie confirmat, mai ales ca de regula este congenital si ar fi trebuit sa fie depistat pana acum.
Sunt programat pentru ablatie cu RF la dl. dr. Ivanica pe 18 oct. La consult am aflat de la pacientii dansului - care se simteau foarte bine dupa ablatii de FiA si TPSV ca este un om si un doctor de exceptie.
@mariu.vajaica: Interventional la noi nu se face dupa cate stiu repararea DSV-ului ci numai a DSA, poate s-au mai schimbat intre timp lucrurile..., dl.dr. Ivanica nu se ocupa cu acest tip de interventii ci doar cu ablatii.
Salutare prieteni!
Ablatie reusita pentru aritmie esv frecvente, focar tract de ejectie ventricul stang portiunea anteroseptala superioara, dubla cale nodala, foarte aproape de inelul mitral al protezei valvulare, realizata de domnul doctor Gabriel Ivanica, ii multumesc domnului doctor si intregii echipe de la clinica Cardiotim si a Institutului de Cardiologie Timisoara si il recomand tuturor celor care necesita interventie ablatie pentru aritmii cardiace; esv-urile aveau potential benign- nu eram in pericol de moarte subita - dar devenisera insuportabile datorita frecventei mari, in timp ce cordul a suferit modificari hemodinamice cu accentuarea insuficientei cardiace prin incarcare de volum a VS si cresterea presiunii arteriale pulmonare, acum spre normalizare...
Interventia are momentele ei de "tensiune maxima", ca sa zic asa dar datorita profesionalismului domnului doctor toate au mers ok, pe ekg de repaus ritmul e absolut normal fara nici o urma de esv, fara tratament antiaritmic, fara simptome, aspenter pentru prevenirea trombozei...urmeaza control la 1luna, apoi 3,6 luni.
Va doresc sa aveti parte de sanatate si liniste si sa luati decizile cele mai potrivite pentru sanatatea inimii dumneavoastra!
Pagini: 1 2 3 4 5
URL de referinţă