Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Medici care fac proceduri de Ablatie in Romania
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5
Ablatia de TPSV este una cu rata cea mai mare de succes. Indiferent pe cine alegi pentru ablatie, mergi cu incredere la studiul electrofiziologic, iar daca medicul va stabili ca se poate face, atunci sansele de reusita sunt foarte mari. Singurul risc in acest tip de ablatie este apropierea caii ce va fi ablatata de nodul sinoatrial. Medicul va evalua acest risc in timpul studiului si va stabili daca face sau nu ablatia.
Sanatate
Va mulțumesc pt răspuns!scuze dacă par insistent,dar îmi puteți spune concret ce implică acest risc?ce se poate întâmpla?o seara buna!
E un topic intreg despre TPSV unde pot fi gasite toate informatiile legate de acest tip de aritmie supraventriculara.
De dl. doctor Siliste de la universitar ce stiti profesional referitor la ablatii fibrilatie? Am citit la un moment dat pe acest forum ca o pacienta a ramas din pacate cu o problema dupa ablatia la dl. doctor Siliste, dar exista si alte pareri/experiente personale sau "din auzite"?
Unde? Poţi da link?
Ablaţia, ca procedură invazivă, are şi ea riscurile ei. Mici spre foarte mici, dar ele există. Prin consimţământ ul ce-l semnezi înaintea intervenţiei ţi se aduc la cunoştinţă şi poţi fi sau nu de acord cu intervenţia. Oricum, probabilitatea ca ceva să meargă rău e foarte redusă.
nu stiu cum sa inserez linkul. L-am pus ca atare

http://www.medical-bucuresti.ro/forum/Th...ht=siliste

ultimul comentariu. Intradevar este vorba de ablatie pentru tahicardie, nu de fibrilatie...
Da, blocul este unul dintre riscurile ablațiilor în cazul altor tahicardii, cum la fel de bine acesta putea să fi existat înaintea efectuării ablației, fără ca pacientul să fi știut. La ablația de FiA, din câte știu eu, intervenția este în altă zonă, iar riscul de bloc e redus. În schimb, sunt altele.devillaughing
Probleme dupa ablatie pot aparea la orice doctor. Cum spunea si ursa, in cazul ablatiei de fibrilatie atriala riscul de bloc e inexistent.
Dr. Siliste este un electrofiziolog bun si cu experienta. Nu stiu cum sta pe partea de ablatie de fibrilatie atriala, nu am informatii in acest sens, am lucrat cu dumnealui numai ablatii conventionala si implantologie.
Ablatia pentru flutter atrial este tot ca cea pentru fibrilatie atriala (probabil ca se ablateaza zone diferite), adica se folosesc aceleasi instrumente? Se pot face in aceeasi interventie si ablatie pentru flutter si cea pentru fibrilatie?
Așa se și face, ambele în aceeași ședință de ablație. Flutterul și fibrilația sunt un soi de... frați, sau cum spune americanu' altă față a aceleiași monede.
De exemplu, mie mi se va face ablația (ce va fi în curând) pentru ambele. Sper să și scap de ele definitiv.
Pagini: 1 2 3 4 5
URL de referinţă