Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Prevenire varice
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Cunosc cazuri de varice in familie, la rude de gradul I, si de cand sunt mica am niste vene mai proeminente, care insa nu s-au dezvoltat. Este posibil ca pe viitor sa am probleme din cauza acestora? Cum pot preveni?
Evitand sedentarismul, statul mult in picioare, practicand inotul de placere. Daca totusi mostenirea genetica va fi mai puternica, vei avea la dispozitie interventii pentru eliminarea vaselor inestetice si acest gen de operatii este banal deja. Printre metodele moderne as aminti scleroterapia sau radiochirurgia. Poate pana atunci tratamentele locale noi, medicamentoase, vor deveni si ele banale!happy
Oricum, daca ai vreo ingrijorare legata de acest aspect poti merge la un flebolog sa ii ceri parerea in legatura cu aspectul actual al vaselor de care aminteai.
Sanatate.
Floriana, daca vrei un consult de preventie la un chirurg specializat in flebologie si om minunat, mergi la dr. Toni Feodor !
I-am trecut si eu prin cabinet, iar cei doi vecini ai mei carora l-am recomandat s-au intors cu niste picioare perfecte !
Vezi aici:

http://tonifeodor.blogspot.ro/
Faptul ca sunt antecedente in familie este un motiv de ingrijorare, desi nu este singura cauza a aparitiei lor. Sunt cazuri cand acestea pot fi prevenite, sau numarul lor sa fie diminuat: exercitii, tratament medicamentos, alimentative etc. Insa cel mai indicat este un consult in acest sens, pentru a sti care este momentul de pornire si ce metoda va avea cele mai bune rezultate.

Eu ti-l recomand cu caldura pe Prof.univ.dr.Mircea Patrut – Medic primar chirurgie generala si cardiovasculara, sunt foarte multumita de rezultate!
URL de referinţă