Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: Urticarie - Rog sfaturi tratament
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Am urticarie de 2 luni jumate. Am luat anthistmice si tot felul de creme. Am luat si prednison, iar dupa 1 luna acum fac injectii cu hemisuccinat cortizon.

M-am tratat de helicobacter pylori tot in acelasi timp.

Am si stafilococus aureus, de care inca nu am scapat.

Oare urticaria inca persista din cauza ca e un dezechilibru al sistemului imunitar?

Am tot fost la doi dermatologi, dar aceleasi chestii, regim si antihistimice. As vrea sa incerc altceva.

Puteti sa ma ajutati cu recomandari respectiv sfaturi?!

Multumesc!
Daniel, probabil ai nevoie de o detoxifiere zdravana si de revigorarea sistemului imunitar. E de stabilit care organ intern se manifesta la exterior prin acea urticarie, care poate insemna foarte multe lucruri !
Daca esti din Bucuresti, un specialist alergolog/imunolog excelent, care lucreaza inclusiv cu remedii homeopatice, ar fi doctorul Rares Simu, ale carui date de contact le gasesti la capitolul Alergologie !
Din pacate nu sunt din Bucuresti.

Dar imi poti recomanda niste cure de detoxifiere, situri , articole?!

Ma gandeam sa iau colon help si liver help.
Cred ca ar fi util sa faci niste teste de intoleranta alimentara. Sunt teste care incep de la 6 alimente si merg pana la peste 50, ultimele foarte scumpe. Este posibil sa ai o astfel de intoleranta, caz in care o cura de detoxifiere nu te va ajuta prea mult. Ar trebui investigat si ficatul foarte bine pentru a vedea daca nu cumva e vorba de un deficit enzimatic sau o afectare a hepatocitelor cu rasunet alergenic. O alta cauza posibila ar putea fi un tratament de lunga durata cu antibiotice pentru care nu ai o buna toleranta.
Sanatate
Daniel, nu merita sa dai o palarie de bani pe celebrul Colon help, lucrurile pot fi rezolvate cu mult mai putin si la fel de eficient in materie de detoxifiere.
Deocamdata intra pe topicul Alimentatie, vei gasi subiectul Detoxifierea, despre cum putem sa ne curatam colonul cu preparate facute de noi. Merita incercat, functioneaza bine. Apoi putem sta de vorba despre pre- si probiotice !
Am mai spus si cu alte prilejuri si-ti spun si tie ceea ce stiu de la 2 dermatologi reputati: din tot ceea ce ne apare pe epiderma, doar 2% reprezinta realmente boala de piele, restul sint manifestari externe ale diverselor disfunctii ale unor organe interne, prin urmare mult mai degraba alergolog/imunolog/internist/nutritionist te poate ajuta, decit dermatologul !
Numai bine !
Multumesc amandorura pentru recomandari.


Am citit la detoxifiere, dar se detoxifica si ficatu sau doar colonucu semintele respective?
Taritele respective actioneaza cu precadere asupra intestinului. Din ce stiu eu, ficatul se detoxifica cel mai bine si se protejeaza cu ceaiuri (sau mai lesne capsule ori pastile) de plante amare, cum ar fi anghinarea, papadia, sunatoarea.
Un hepatoprotector excelent este armurariul, din care se face Silimarina (nu e nevoie de reteta pentru ea).
URL de referinţă