Forum Medical - sfaturi medicale online

Versiunea integrală: exista risc mare ?!?!!?!??! va rog mult pareri !
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
salut, am beneficiat de serviciile unei escorte, am facut sex normal protejat, totul ok, am ejaculat in prezervativ, iar cand l`am scos ( bineinteles folosind mainile) m-am murdarit pe maini de secretia de pe prezervativ, dupa care mi-am atins penisul, exista posibilitatea sa fi luat vreo boala doar prin atingerea mainii mele de prezervativul abea folosit, dupa care mi-am atins penisul ?? MERSI ! va rog niste pareri, sunt terminat !
Probabilitatea este destul de mica. Totusi, un virus cum este HPV-ul de exemplu, care contamineaza cam intreaga zona pelviana, se poate lua si prin contactul direct intre epiderme. Sexul protejat cu prezervativ e fara indoiala absolut necesar in relatii sexuale intamplatoare, dar nimeni nu poate garanta ca eficienta lui este 100% in anumite BTS. Ceea ce ai de facut este sa ..astepti o perioada si sa faci niste analize daca ai manifestari suspecte (secretii, usturimi). Bineinteles, cel mai bun lucru este sa eviti contactele intamplatoare in favoarea unei relatii permanente cu o persoana de incredere! happy
mersi mult de raspuns, dar totusi ce sanse sunt sa fi luat HIV, gonooree, sifilis, de astea imi este frica de mor, si duca cum spuneati de manifestari suspecte, ele cam in cat timp ar trebui sa apara ?
Sansele nu pot fi apreciate, Andrei! In plus, o astfel de apreciere nu are nicio valoare practica din punctul de vedere al situatiei reale. Nu trebuie sa vezi doar partea intunecata a lucrurilor si sa te gandesti chiar la HIV. Acest virus nu se ia asa usor! HIV are o perioada de incubatie de la cateva luni la cativa ani, gonoreea circa 14 zile iar sifilisul 21 de zile. La gonoree apar manifestari specifice chiar mai repede. Prin urmare, pentru cele mai comune BTS, ai putea sa te testezi dupa cca. 3 sapatamani, daca asta nu te lasa sa dormi! Eu zic sa nu te alarmezi asa tare.
Sanatate!
dar daca o persoana de sex feminin se autostimuleaza, dupa care mana ei ajunge pe penisul barbatului continuand sa-l satisfaca pe el, se pot transmite boli? ( cazul asta e cam asemanator cu ceea ce am patit eu ) . toata stima si sanatate la toti ! si scuze de intrebarile astea dubioase, dar chiar am nevoie de niste raspunsuri clare. MS inca odata !
Desigur, cata vreme are loc un contact direct cu secretiile partenerului, exista un risc pentru toate BTS care se pot transmite pe aceasta cale. De-asta e important sa avem contacte protejate cu parteneri noi, sau sa se faca analize de catre ambii parteneri daca ei incep o relatie de durata si nu vor sa foloseasca prezervativul, bazandu-se pe alte metode contraceptive.
URL de referinţă